Namizni računalniki v akciji - poslovna linija visoke kakovosti


Namizni računalniki bodo pred jesenjo marsikje v akciji. Letos vas vabimo, da pogledate prek številk in poskušate razumeti, kaj se vam splača dolgoročno. Namesto poceni opreme iz trgovine preverite ponudbo izjemnih računalnikov iz poslovne linije. Obnovljeni računalniki so vam namreč na voljo po zelo ugodnih cenah in imajo tudi daljšo življenjsko dobo. Ko iščete najcenejši namizni računalnik z najboljšimi karakteristikami, se najprej obrnite na BBT. Odličen računalnik lahko dobite že za 600€.

Namizni računalnikiPoslovni računalniki

Kako do vas pride obnovljen poslovni računalnik

Veliko ljudi se ne zaveda, da obstajata dve kakovostni liniji računalnikov. Namizni računalniki v splošni prodaji so praktično vedno iz široko-potrošne linije, mi pa vam ponujamo računalnike poslovne linije. Njihova originalna cena je vsaj 3-krat dražja, saj imajo vgrajene res zelo kvalitetne materiale in so pripravljeni na trdo vsakodnevno delo. Običajni uporabniki jih ne poznajo, ker so jim cenovno nedostopni, lahko si jih privoščijo le velika podjetja. Ta računalnike hitro menjajo in po nekje dveh letih pristanejo pri nas. 99 % jih je bilo uporabljanih v pisarnah, zato so vizualno odlično ohranjeni. Naši zaposleni jih temeljito pregledajo, testirajo in po potrebi zamenjajo poškodovane dele. Prodajamo samo računalnike kvalitete A, zato ste lahko prepričani, da dobite zanesljiv stroj.

Obnovljeni namizni računalnik poslovne linije je torej optimalna izbira. Deluje hitro, tiho in stabilno, ter bo po nakupu dobro deloval še vsaj 4 do 6 let. Ko na nakup pogledate dolgoročno, gre tako za najcenejši namizni računalnik.

Prednosti poslovnih računalnikov

Igričarski računalniki s hitrimi procesorji in izjemno grafiko

Ste tudi vi med strastnimi ljubitelji računalniških iger, ki potrebujejo zelo zmogljiv procesor in kvalitetno grafiko? Potem nikakor ne razmišljajte o računalniku iz splošne prodaje. Ti se ne morejo primerjati z našimi poslovnimi računalniki, ki delujejo hitreje in bolje ter živijo veliko dlje. Možnost okvare poslovnih računalnikov je kar 10-krat manjša.

Če si želite računalnika za 600€ oziroma celo nekaj evrov manj, vam predlagamo naš mali gamer - HP EliteDesk 800 G1. Ima procesor Core i5 - 4. generacije, Quad Core, SSD disk in še dodatni podatkovni disk ter grafiko Geforce GTX 1050. Je odlično ohranjen, z garancijo za 24 mesecev (z možnostjo podaljšanja). Z njim lahko igrate tudi bolj zahtevne igre in to na treh ekranih hkrati. Po željah lahko ta namizni računalnik tudi nadgradite.

Namizni računalniki v akciji

Naše cene so že tako izredno ugodne, sedaj pa lahko nekatere modele dobite še ceneje. Namizne računalnike v akciji najdete na naši spletni strani in so na voljo takoj. Nudimo bogato izbiro opreme, tako da boste zagotovo našli najboljši računalnik zase. Med seboj jih lahko tudi primerjate, seveda pa nas pri kakršnih koli vprašanjih kontaktirajte in z veseljem vam pomagamo. Na voljo je tudi veliko prenosnikov, ki so odlične delovne postaje tudi za najbolj zahtevne. Pri vseh naših modelih je možno nadgraditi diske in RAM.

Lahko zaupam prodaji na spletu?

Razumemo, da ste pri prodaji že rabljene opreme nekoliko skeptični, a lahko vam obljubimo, da smo popolnoma zanesljivi. Naše podjetje deluje že 16 let, v njem pa so zaposleni strokovnjaki z veliko izkušnjami. Za vsak namizni računalnik je porabljenih vsaj 6 ur dela in znanje vsaj 7 ljudi. Tako jih pripravimo za prodajo po naših visokih standardih. Kupljen računalnik bo odličnega fizičnega videza in bo brezhibno deloval, v to ste lahko prepričani. V nasprotju z drugimi prodajalci pri nas nižje cene ne pomenijo slabše kvalitete. Računalniki niso poškodovani, zasloni nimajo mrtvih pikslov ali poškodb na matriki. Oprema z oznako A++ je kot nova (brez praskic), oprema z oznako A pa ima le drobne sledi uporabe (samo na površini). Tudi računalniki v akciji so v notranjosti neoporečni.