Namizni računalniki iz poslovne linije zagotavljajo vrhunsko kakovost

Kupujete nov, kvaliteten, a hkrati cenovno ugoden namizni računalnik? Preverite ponudbo podjetja Brown Bear Team d.o.o., kjer se se ukvarjamo z obnavljanjem prenosnih in namiznih računalnikov iz poslovne linije, ki nudijo izjemno kakovost po prijazni ceni, ki si jo lahko privoščijo vsi uporabniki. V našem podjetju se zavedamo, da so namizni računalniki HP (s procesorjem Intel Core i5 ali i7) nujni za kakovostno delo na računalniku, zato vam zagotavljamo rabljene poceni namizne računalnike, ki so očiščeni, pregledani in brez prask, odrgnin, obenem pa imajo že naložen antivirusni program, tako da se jih lahko začne takoj uporabljati. Pri tem je pomembno poudariti, da so vsi naši namizni računalniki iz poslovne linije, katere običajno ne najdemo na policah trgovin, primerni za daljše in kvalitetnejšo delo, obenem pa imajo daljšo življenjsko dobo od namiznih računalnikov široke potrošnje. V naši ponudbi lahko izbirate med različnimi namiznimi računalniki priznanih blagovnih znamk, kot so HP, Lenovo in Dell.

Namizni računalniki - A kakovost po ugodni ceni

Ne glede na to, za katero znamko namiznega računalnika se boste odločili, je pomembno vedeti, da vsi večji proizvajalci namizne računalnike izdelujejo v dveh linijah, saj želijo doseči čim širši krog kupcev. Poznamo poslovno linijo, ki je kvalitetnejša in dražja ter tako primerna za zahtevnejše delo na računalniku, ter široko potrošnjo linijo, ki je cenejša, privlačna na pogled, a manj zmogljiva. V našem podjetju se ukvarjamo zgolj z namiznimi računalniki iz poslovne linije, kar pomeni, da so namizni računalniki narejeni iz kvalitetnih delov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in omogočajo kvalitetnejše in daljše delo. Vsi naši rabljeni namizni računalniki so pregledani, posebej testirani in tehnično brezhibni, vsi zasloni so brez prask, odrgnin in madežev. Ohišja namiznih računalnikov imajo lahko manjše sledi uporabe, a nikoli večjih poškodb, obenem pa so spihani in posesani, kar pomeni, da ni nepotrebnega pregrevanja namiznih računalnikov.

namizni računalnik i5namizni računalnik i7

Namizni računalniki priznanih znamk z zanesljivim izvorom

Verjetno si vsakdo želi kvaliteten namizni računalnik zase ali za svojo družino, a pri tem ne želi zapraviti veliko denarja. Podjetje BBT ima rešitev za vas - rabljeni namizni računalniki HP, Lenovo in Dell iz poslovne linije po izjemno ugodnih cenah so na voljo v naši prodajalni. Večino omenjenih namiznih računalnikov imamo na zalogi, kar pomeni da so dobavljivi takoj. Vse namizne računalnike dobimo izključno v tujini iz večjih podjetij, ki morajo vsako leto menjavati opremo, mi pa na ta način odkupimo ohranjen rabljen računalnik. Ko namizni računalnik zapusti podjetje, je po posebnih postopkih testiran in pregledan, poškodovani deli pa so zamenjani z novimi. Pri nas tako dobite kvaliteten računalnik priznanih znamk A kakovosti po ugodni ceni in s tem privarčujete veliko denarja v primerjavi z nakupom novega poceni namiznega računalnika iz široko potrošne linije.

VEČ O OBNOVLJENIH RAČUNALNIKIH

Poceni namizni računalnik v podjetju BBT

V kolikor želite kvaliteten poceni namizni računalnik, je podjetje BBT pravi naslov za vas, saj vam nudimo visoko kakovost, daljšo življenjsko dobo opreme, velik prihranek pri nakupu namiznega računalnika ter varen nakup. Odvisno od tipa opreme nudimo 12 mesecev garancije, ki jo je možno tudi podaljšati, lasten, hitro odziven servis, preverjene modele in njihov izvor ter veliko izbiro poceni namiznih računalnikov. Prepričani smo, da boste z našimi poceni namiznimi računalniki izjemno zadovoljni, saj ni potrebno kupiti opreacijski sistem, ker je vsak naš poceni namizni računalnik opremljen z licenčnimi nalepkami. Nudimo tudi nakup brez tveganja, saj zagotavljamo možnost vračila opreme v 15 dneh od nakupa. Izberite svoj namizni računalnik HP s procesorjem Intel Core i5 ali i7 ali kateri drugi model ter znamko in začnite s kvalitetenim delom na vašem novem namiznem računalniku. V kolikor imate glede poceni namiznih računalnikov kakršnokoli vprašanje, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.