Namizni računalnik za službo ali domačo uporabo

Ali ste vedeli, da lahko namesto novega računalnika kupite obnovljen rabljen računalnik iz poslovne linije, ki je mnogo kvalitetnejši, a hkrati cenovno zelo dostopen? V podjetju BBT se ukvarjamo s prodajo tovrstnih namiznih računalnikov. Zavedamo se, da vse več ljudi želi kvalitetne računalnike, ki imajo dolgo življenjsko dobo in so priročni za intenzivnejšo in dolgotrajno rabo, a jih vse prevečkrat odvrne visoka cena. Pri nas lahko kupite obnovljene računalnike iz poslovne linije, kar pomeni, da zagotavljamo izjemno visoko kakovost obenem pa zaradi tega, ker je naša oprema obnovljena, privarčujete kar nekaj denarja. V naših spletnih akcijah namiznih računalnikov lahko izbirate med različnimi priznanimi blagovnimi znamkami namiznih računalnikov od HP, Lenova in Della z različno zmogljivimi procesorji (Intel Core i5 ali i7).

Namizni računalnik iz poslovne linije zagotavlja kakovost

Vse priznane blagovne znamke računalnikov proizvajajo opremo v dveh linijah, kvalitetnejši poslovni in cenejši široko potrošnji, saj se želijo z različnimi cenami približati čim širšemu krogu kupcev. Vedeti je potrebno, da pri novih računalnikih za več denarja dobite več kvalitete, poleg tega pa je življenjska doba namiznih računalnikov iz poslovne linije veliko daljša kot iz široko potrošne. Manj je tudi reklamacij, delo na tovrstnih računalnikih pa je veliko hitrejše in kvalitetnejše. Običajno računalnikov iz poslovne linije ne najdete na prodajnih policah, saj jih večinoma uporabljajo podjetja, ki potrebujejo za svoje zaposlene kakovostne namizne računalnike. V našem podjetju smo mnenja, da za opravila v pisarni, doma ali pa otroške igrice na računalniku ne potrebujete novega, ampak vam lahko zadostuje že rabljen poslovni računalnik A kakovosti, ki ga lahko kupite pri nas.

namizni računalnik i5namizni računalnik i7

Namizni računalnik BBT je obnovljen računalnik A kvalitete

Verjetno se sprašujete, kakšna je kakovost obnovljenih računalnikov in kako dolgo bodo še zdržali v uporabi, v kolikor se odločite za nakup. Naj vas pomirimo, da je bila vsa naša oprema zgolj v kratki rabi pri tujih podjetjih, ki morajo vsako leto menjavati svoje računalnike, zato dobimo kakovostne računalnike, ki niso bili dolgo v uporabi. Naši namizni računalniki so vrhunske kakovosti priznanih blagovnih znamk, kot so HP, Dell, Lenovo ter Eizo. Vsa oprema, ki pride k nam, je testirana po posebnih postopkih, pregledana in fizično očiščena, poškodovani deli pa so zamenjani z novimi, tako da je namizni računalnik tehnično brezhiben. Takšni obnovljeni namizni računalniki izgledajo tudi na zunaj kot novi in verjemite nam, da ne boste prepoznali razlike, obenem pa so spihani in posesani, kar pomeni, da ne boste imeli nobenih težav s pregrevanjem. Vse našteto zagotavlja, da imamo v ponudbi računalnike A kvalitete, a ker so bili rabljeni so na voljo po izjemno ugodni ceni. Za razumno ceno dobite tako poslovni namizni računalnik, ki ima dolgo življenjsko dobo.

PREVERITE PONUDBO NAMIZNIH RAČUNALNIKOV

Akcija namiznih računalnikov v podjetju BBT

BBT kakovost je sinonim za vrhunsko ohranjenost, obenem pa testiramo tudi baterije v prenosnikih - vse za to, da je oprema brezhibna in boste z njo zadovoljni. V naših akcijah namiznih računalnikov nudimo kakovostne blagovne znamke in različne modele s procesorji Intel Core i5 ali i7. V kolikor imate glede namiznih računalnikov ali ostale opreme kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte po telefonu ali emailu in z veseljem vam bomo pomagali in svetovali. Ne spreglejte naših akcij namiznih računalnikov in zagotovite sebi in svojim najbližjim kakovostno opremo po ugodnih cenah. Verjamemo, da boste z našo opremo in ceno izjemno zadovoljni. Več nahttp://www.bbt.si/