Prodaja rabljenih prenosnikov

Temeljna dejavnost podjetja Brown Bear Team (BBT) je prodaja rabljene računalniške opreme, in sicer rabljenih prenosnikov, računalnikov, delovnih postaj, monitorjev, komponent itd. Na voljo imamo računalnike za osnovne uporabnike, ki potrebujejo računalnik le za pisanje dopisov, urejanje tabel, elektronsko pošto, brskanje po internetu in gledanje filmov, pa tudi za zahtevnejše porabnike, ki potrebujejo delovne postaje. Zakaj bi kupovali nov prenosnik, če lahko rabljen prenosni računalnik dobite že za polovično ceno? Morda vas skrbi, da rabljena računalniška oprema ni dovolj kvalitetna, a zagotavljamo vam, da temu ni tako. Zato imajo vsi prodajni artikli pol leta garancije z možnostjo podaljšanja na 12 mesecev.


Prodaja rabljenih prenosnikovJe rabljen prenosnik zanesljiv?

Prodaja rabljenih prenosnikov v podjetju Brown Bear Team (BBT) je zelo zanesljiva, saj so vsi izdelki vrhunske kakovosti in so v osnovi namenjeni poslovni uporabi, zato so bistveno bolj kakovostni, kot prenosniki za osebno uporabo. Nikoli ne boste kupili 'mačka v žaklju', kot se vam to lahko zgodi, če kupite rabljen prenosni računalnik kje drugje, na primer prek malih oglasov. Vsa rabljena računalniška oprema je očiščena s sistemom BLANCO in je dodobra pregledana. Prodaja rabljenih prenosnikov s polletno garancijo velja tudi za baterijo. Garancija vam zagotavlja, da bo baterija delovala vsaj 30 minut, vendar v povprečju zdržijo uro do uro in pol.

Prodaja rabljenih prenosnikov in računalniške opreme

Rabljen prenosnik, kupljen pri nas, je v primerjavi z njim bistveno cenejši, hkrati pa je njegova življenjska doba vsaj še 3 leta. Tako si boste lahko privoščili nov in zmogljivejši računalnik, ne da bi zanj odšteli ogromno vsoto denarja. Prodaja rabljenih prenosnikov vključuje tudi operacijski sistem, zato vam ga ne bo treba kupiti. Ker rabljen prenosni računalnik, ki ga boste kupili pri nas, nima slovenske tipkovnice, boste ob nakupu dobili tudi nalepke za slovensko tipkovnico. Rabljena računalniška oprema je stara od 2-3 leta, njen prvi lastnik pa so bila velika tuja podjetja.

Brown Bear Team (BBT) | Prodaja rabljenih prenosnikov, prodaja računalniške opreme, rabljen prenosni, računalnik, rabljeni prenosniki, rabljena računalniška oprema - povezave do naše spletne strani: