Rabljene delovne postaje z enima ali dvema procesorjema

Poleg rabljenih prenosnih računalnikov, stacionarnih računalnikov za osebno uporabo, monitorjev in komponent so v podjetju Brown Bear Team (BBT) na voljo tudi rabljene delovne postaje. Kot vsa ostala rabljena računalniška oprema, ki je na voljo pri nas, ima tudi vsaka delovna postaja (HP, DELL) 6 mesecev garancije. Vse delovne postaje so bile v lasti podjetij v tujini in so stare od 2 do 3 leta. Najpomembneje pri tem pa je, da je vsa naša računalniška oprema testirana, brezhibna in očiščena s sistemom BLANCO. Tako ste lahko prepričani, da boste po ugodni ceni dobili vrhunsko računalniško opremo.

Rabljene delovne postajeKaj je delovna postaja?

Delovne postaje so pravzaprav zelo kakovostni računalniki, namenjeni zahtevnejšim uporabnikom. Zanje navadno običajni prenosni ali stacionarni računalniki niso dovolj zmogljivi, saj zahtevna programska oprema zahteva tudi zelo zmogljivo strojno opremo. Delovna postaja, na primer HP ali DELL, je namenjena zahtevnejšim oblikovalskim projektom, na primer dvo- in tridimenzionalnemu risanju, oblikovanju videov, vizualizaciji in podobnim operacijam. Ravno zaradi svoje namembnosti so ti računalniki dražji in menjava vsakih nekaj let je velik - in tudi nepotreben strošek. Rešitev je nakup rabljene delovne postaje priznanega izdelovalca, ki vam bo dobro služila vsaj še nekaj let.

Profesionalne delovne postaje

Bistvo tovrstnega računalnika je zanesljivo delovanje in visoka grafična zmogljivost. Ker so vsi izdelki iz naše ponudbe iz tako imenovane poslovne linije, ki jo proizvajalci ustvarijo za profesionalno rabo, so mnogo boljši in trpežnejši, kot tisti za splošno uporabo. Z nakupom rabljene delovne postaje HP ali DELL si boste tako zagotovili vrhunsko in zmogljivo opremo po najnižji možni ceni. Velika prednost v primerjavi z nekaterimi drugimi ponudniki tako nove kot rabljene opreme je tudi dejstvo, da je naročeno blago pri vas že naslednji dan. Za podrobnejše informacije si oglejte našo spletno stran ali nas pokličite, z veseljem vam bomo odgovorili na vprašanja.

Brown Bear Team (BBT) | Delovne postaje, rabljeni računalniki, rabljene delovne postaje, hp delovna postaja, dell delovna postaja - povezave do naše spletne strani: