Rabljeni prenosniki v prodajiRabljeni prenosniki po ugodni ceni

Prenosni računalniki so v zelo kratkem času postali nujen del vsakega poslovneža in nepogrešljivi tudi za mnoge, ki jih imajo le za osebno uporabo. Vse več ljudi se zaveda, da so kakovostni rabljeni prenosniki precej bolj smiseln nakup, kot pa investicija v popolnoma nov prenosni računalnik. Akcija prodaje rabljene računalniške opreme se je odlično prijela, predvsem zato, ker so v podjetju Brown Bear Team na voljo vrhunski prenosni računalniki HP, Toshiba, DELL itd. Rabljeni prenosniki (na primer HP) vam bodo zanesljivo še nekaj let odlično služili, ne da bi zanje odšteli ogromno vsoto denarja.

Na kaj morate paziti pri nakupu rabljenega računalnika

Svetujemo vam, da vso rabljeno računalniško opremo kupujete pri zanesljivem prodajalcu. V podjetju Brown Bear Team so rabljeni prenosniki in ostala računalniška oprema natančno testirani, delujejo brezhibno in so tudi fizično v odličnem stanju. S 6-mesečno garancijo, ki jo nudimo na prav vse izdelke, vam zagotavljamo, da boste dobili resnično kakovostno računalniško opremo. Vsi izdelki so bili v uporabi le kratek čas. Rabljeni prenosniki (HP, Toshiba, DELL itd.) so kakovostni prenosni računalniki, ki so jih uporabljala podjetja iz tujine, zato ob nakupu dobite tudi nalepke za slovensko tipkovnico. Prihranite in bodite okolju prijazni - rabljena računalniška oprema vam bo odlično služila!

Prenosni računalnik - prodajna akcija

V podjetju Brown Bear Team redno organiziramo tudi posamezne prodajne akcije, ki pa so časovno omejene. Da boste o njih pravočasno obveščeni, se lahko naročite na naše spletne novice in sproti vas bomo obveščali o novostih, zanimivostih in prodajnih akcijah. Tako so rabljeni prenosniki in druga računalniška oprema na voljo še ceneje kot običajno. Z veseljem vam sporočamo tudi novico, da od sredine maja lahko rabljeno računalniško opremo Brown Bear Team kupite tudi v trgovini Mobilia Plus v Medvodah! Tako smo zadovoljili tudi tiste kupce, ki imate raje oseben stik in ne želite naročati prek spleta.

Brown Bear Team | Rabljeni prenosniki, rabljen prenosni računalnik, prenosni računalnik akcija - povezave do naše spletne strani: