Prenosni računalniki hp - poslovna linija po ugodni ceni

Podjetje BBT, s polnim imenom Brown Bear Team d.o.o. s sedežem v Trzinu se že več kot 14 let ukvarja s prodajo obnovljenih poslovnih prenosnih računalnikov HP, ki so v naših akcijah na spletni strani in v podjetju na voljo po uporabniku prijazni ceni. V osnovi vsak proizvajalec prenosnih računalnikov le-te izdeluje v dveh linijah, kakovostnejša in dražja poslovna linija ter cenejša široko-potrošnja linija. Naša naloga je, da rabljene prenosne računalnike HP iz poslovne linije obnovimo in ponudimo v akcijah prenosnih računalnikov po ugodni ceni. S tem zagotovimo idealno razmerje med vrhunsko kvaliteto in ceno in prepričani smo, da boste z našimi obnovljenimi poceni prenosnimi računalniki HP izjemno zadovoljni. Nudimo vse vrste obnovljenih poslovnih prenosnih računalnikov priznanih proizvajalcev (HP, Dell, Lenovo) ter nakup brez tveganja, saj v primeru, da niste zadovoljni z našo opremo, le-to lahko vrnete v roku 15 dni.

Prenosni računalniki hp - razlike med poslovno in široko-potrošno linijo

Omenili smo, da priznane blagovne znamke kot je HP, izdelujejo prenosne računalnike v dveh linijah: dražji poslovni linij in cenejši široko-potrošni, s čimer nudijo prenosne računalnike HP širšem krogu kupcev. Poleg cene je med poslovno in široko potrošno linijo veliko ostalih razlik, ki so izjemno pomembne. Prenosni računalniki HP poslovne linije so izdelani za kupce, ki si želijo kvaliteto, intenzivnejšo in daljšo rabo, ter se morajo prilagajati različnim pogojem dela na terenu. Zaradi kvalitetnih komponent je pričakovana življenjska doba poslovnih prenosnih računalnikovHP 3x višja kot pri prenosnih računalnikih HP široke potrošnje, kar pomeni vsaj 6 let kvalitetnega in nemotenega dela. Seveda kakovost zahteva tudi višjo ceno, zato so poslovni prenosni računalniki HP vsaj 3x dražji od široke potrošnje in jih le redko najdemo na trgovskih policah, ter so v osnovi primerna za podjetja, ki pri svojem delu potrebujejo dolgotrajno in stabilno delovanje prenosnih računalnikov HP. Prenosni računalniki HP široke potrošne so nižjega kakovostnega razreda, imajo krajšo življenjsko dobo, nižjo ceno, so privlačni na pogled, a neprimerni za resno delo na prenosniku v daljšem obsegu.

prenosni računalnik i5poceni prenosni računalnik

Prenosni računalniki hp - obnovljeni poslovni prenosniki so idealna rešitev

Prenosni računalniki (HP, Dell, Lenovo) so postali tako splošno priljubljeni, da si življenja brez njih praktično ne moremo predstavljati, pa naj gre za osebno uporabo doma ali poslovno uporabo v službi. Kaj torej izbrati, kvalitetnejši in dražji prenosni računalnik HP ali cenejši, ki zagotavlja slabšo kakovost? Podjetje BBT ima rešitev za vas. Obnovljen poslovni prenosni računalnik HP, ki obenem zagotavlja izjemno kakovost poslovne linije in ceno široko potrošne linije. Kako je to mogoče, boste vprašali? V našem podjetju se ukvarjamo z obnovo poslovnih prenosnih računalnikov HP, kar pomeni, da rabljene prenosne računalnike HP pregledamo, določene komponente zamenjamo, testiramo in našim strankam ponudimo prenosne računalnike HP iz poslovne linije A kvalitete. Dejstvo, da gre za rabljene računalnike, zagotavlja ugodno ceno, kar pomeni da so kvalitetni poslovni prenosni računalniki na voljo vsem. V kolikor vas obnovljeni prenosni računalniki HP zanimajo obiščite akcije na naši spletni strani in si zagotovite kvaliteten a poceni prenosni računalnik.

Akcije prenosnih računalnikov v podjetju BBT

Visoka kvaliteta in nizka cena sta glavni značnilnosti HP prenosnih računalnikov, ki so na voljo v naših akcijah. Poleg HP prenosnih računalnikov lahko v naših akcijah izbirate tudi med ostalimi proizvajalci, na zalogi imamo več kot 1000 artiklov, med katerimi je izredno priljubljen procesore Intel Core i5. Bodite brez skrbi, baterije naših poslovnih prenosnih računalnikov HP in ostalih proizvajalcev so testirane, priložena je garancija, na vseh prenosnih računalnikih HP pa je prednaložen NOD32 antivirus, tako da lahko takoj po nakupu začnete uporabljate vaš prenosni računalnik HP. Odlikujeta nas prijaznost ter poštenost in prepričani smo, da boste z našimi obnovljenimi prenosnimi računalniki HP izjemno zadovoljni, ne glede na to ali boste izbrali prenosni računalnik s procesorjem Intel Core i5 ali katerega drugega. Več nahttp://www.bbt.si/