Prenosniki Dell: dober, a poceni prenosni računalnik

Dell je eno izmed podjetij, ki proizvaja precej različnih modelov prenosnikov; med prenosniki Dell se najde tako poceni prenosni računalnik, kot tisti vrhunske kvalitete, ki spada v višji cenovni razred.

Prenosni računalniki Dell so načeloma razdeljeni v dve glavni kategoriji – za dom in za delo. Vendar je obe kategoriji računalnikov mogoče uporabljati tako doma kot v službi. Razlike med prenosniki Dell obstajajo, vendar so precej minimalne, saj so procesorji enaki.

Prenosni računalniki Dell za delo ponavadi nimajo pogona za DVD, trdi diski praviloma niso veliki, 128GB, 250GB, 320GB, vendar so precej hitri. Tudi SSD diski so pogosto nameščeni. Prenosni računalniki Dell za dom, po drugi strani, imajo pogon DVD integriran in nudijo večji trdi disk.

Dell ponuja naslednjo serijo prenosnih računalnikov za delo:

  • Vostro
  • Latitude
  • Precision
  • XPS

Prenosni računalniki Dell za dom:

  • Inspiron
  • XPS
  • Alienware

Prenosniki DELL

Z nakupom prenosnega računalnika Dell ne morete zgrešiti

Odločitev za poceni prenosni računalnik Dell je pametna poteza, ne glede na to, ali iščete zmogljivejšo nadomestitev starajočega se prenosnika ali želite kupiti svoj prvi prenosnik. Najboljši prenosni računalniki Dell so narejeni tako, da zdržijo in se ponašajo z dovolj zmogljivimi komponentami, da lahko zadovoljijo po vaših računalniških potrebah.

Dell nudi različne prenosnike, od impresivnih igralnih, ki lahko upravljajo z AAA igrami, do tistih, ki se kosajo z najboljšimi na trgu. Ko gre za izbiro najboljšega prenosnega računalnika Dell, imate zagotovo veliko izbire - prodaja prenosnih računalnikov na spletni strani podjetja BBT nudi raznoliko paleto računalnikov. Za pomoč pri izbiri so vam na voljo strokovnjaki s 16 leti izkušenj na področju računalništva.

Ne glede na to, ali želite najboljši prenosni računalnik Dell za delo ali najboljši prenosni računalnik Dell za šolo oziroma najboljši prenosni računalnik Dell za karkoli drugega, boste pri BBT našli odgovore, ki jih potrebujete. Moramo poudariti, da se paleta prenosnikov Dell pri BBT ves čas spreminja glede na specifikacije in razpoložljivost modelov, zato si oglejte najnovejše konfiguracije in cene.

Kvalitetni prenosniki

Prodaja prenosnih računalnikov: kako izbrati najboljši poceni prenosni računalnik?

Dell je eden najbolj doslednih in inovativnih proizvajalcev prenosnih računalnikov. Podjetje s sedežem v Austinu, Teksas, ponuja primeren prenosnik za skoraj vsako vrsto uporabnikov.

Postopek izbire najboljšega prenosnega računalnika Dell je enak kot za vsak prenosnik: odločite se glede na potrebo in ceno. Kljub temu je treba doseči še eno ravnotežje, in sicer moč in prenosljivost. Ne samo, da so zmogljivejši prenosniki Dell dražji, težje jih je prenašati - če želite najboljše komponente prenosnega računalnika, boste potrebovali večji prenosnik, da jih boste lahko namestili.

Znamka Dell vam zagotavlja določeno jamstvo glede kakovosti, zato vam bo prenosni računalnik za katerega se boste odločil - dobro služil. Kot tretji največji proizvajalec prenosnikov na svetu Dell zajema 15-odstotni tržni delež. Številni lastniki podjetij izberejo Dell nad drugimi blagovnimi znamkami zaradi celovitih garancij podjetja, poslovno osredotočenih modelov in dostopnih cen.

Če ste se po opravljeni raziskavi odločili, da boste kupili prenosni računalnik Dell - čestitke!, a kateri točno? Ali bo to poceni Inspiron, zmogljivejši in vrhunski XPS ali poslovno usmerjeni Latitude?

Medtem ko ima Dell pod okriljem več znamk, so nekatere - na primer Inspiron in Latitude - razčlenjene tudi po številkah serije, kot so 3000, 5000 in 7000. Sistemi v seriji 3000 so običajno naprave začetnega nivoja s komponentami nižjega cenovnega razreda, medtem ko prenosni računalniki serije 5000 pokrivajo konfiguracije srednjega nivoja. Potrošniki, ki iščejo sistem višjega cenovnega razreda, bodo želeli preveriti prenosnike z znamkami serije 7000, saj slednji ponujajo vrhunske specifikacije. Oglejte si ponudbo na bbt.si.

Preverite še našo ponudbo stacionarnih računalnikov