Prenosniki v akciji - odlični obnovljeni računalniki poslovne linije

Prenosniki so vse bolj priljubljeni, tako za osebno kot za poslovno uporabo. Omogočajo veliko več svobode, imajo danes že zelo dobre baterije, hkrati pa so dovolj lahki za prenašanje in tudi estetsko dovršeni. Cene prenosnikov so zelo raznolike, zato nas lahko ponudba hitro zmede. Kaj zares potrebujemo in koliko smo pripravljeni za to odšteti? Ko iščete zmogljiv in ugodni prenosnik, preverite prenosnike iz poslovne linije. Pri BBT dobite obnovljene prenosnike, ki bodo kar 70 % cenejši, po nakupu pa še vsaj 5 ali 6 let ne boste razmišljali o novem.

Ugodni prenosnikiobnovljeni prenosniki

Kaj nudijo običajne trgovine in kaj ponuja BBT

Razumemo, da želite prenosnik v akciji, a pomembno je več kot to. Ko brskate po spletu in obiskujete trgovine, vidite samo ponudbo prenosnih računalnikov iz široko-potrošne prodaje. Ti so narejeni za domačo uporabo in imajo pričakovano življenjsko dobo 2-3 leta. So cenovno dosegljivi, a za voljo tega vsebujejo komponente nižje kakovosti.

Vsi večji proizvajalci (Asus, Lenovo, Dell, HP) pa prenosnike proizvajajo tudi v višji kakovostni liniji oz. poslovni liniji. Glavna razlika med njimi in med prenosniki široko-potrošne linije je v kakovosti uporabljenih materialov in sestavnih elementov, seveda pa posledično tudi v življenjski dobi prenosnika. Oprema iz poslovne linije povprečno stane trikrat več od široko-potrošne in je redko na trgovskih policah. Namenjena je predvsem podjetjem, ki si želijo dolgotrajno, zanesljivo in stabilno delovanje prenosnika; tudi na terenu. Kako torej tak prenosnik dobiti ceneje? BBT ponuja optimalno rešitev. To so obnovljeni prenosniki. Trenutno zanje poteka še posebna akcija.

Obnovljeni prenosniki so veliko bolj ugodni, a hkrati najvišje kakovosti

Če se odločite za obnovljeni poslovni prenosnik, dobite z njim vrhunsko kvaliteto po kar najbolj ugodni ceni. Oprema, ki jo prodajamo, ima zanesljiv izvor, običajno gre za velika podjetja, kot so Lufthansa, BMW, LLoyd, Mercedes ... Tam računalnike zelo hitro menjajo in jih po uporabi prodajo specializiranim podjetjem, kot je naše, kjer jih pregledamo, očistimo, s posebnimi postopki tudi izbrišemo diske. Karkoli je poškodovano, se zamenja z novim delom, zato vi na koncu dobite brezhiben produkt.

Ugodni prenosniki torej niso nedosegljivi, le na pravem mestu jih je treba poiskati. Naj pa vas ne zavede samo beseda "akcija". Razmišljajte dolgoročno in kupite prenosnik, ki se ne bo hitro pokvaril in vam bo omogočal odlične pogoje za delo.

GARANCIJA ZAGOTOVLJENA

Akcija prenosnikov - takojšnja dobava

Vsi naši prenosniki, tudi tisti iz akcije, so na voljo takoj. Na zalogi imamo vedno prek 1000 kosov opreme, izbira pa je bogata, tako da brez težav najdete nekaj primernega zase. Za vse modele je možna tudi nadgradnja RAM-a in diskov. Odlični bodo za domačo uporabo pri zahtevnejših uporabnikh in za običajne uporabnike, ki ne želijo prenosnika menjati na dve ali tri leta. Prav tako pa so poslovni prenosniki primerni za profesionalno delo z grafiko, fotografijo in za različne delovne postaje. Cene prenosnikov so izjemno ugodne glede na to, kaj dobite.

Zakaj zaupati podjetju Brown Bear Team (BBT)

Smo največji slovenski ponudnik poslovnih računalnikov, s 16 leti izkušenj. Naši kakovostni standardi so zelo strogi, vsak prenosnik je temeljito pregledan in testiran (tudi baterija). Ponujamo samo opremo kakovostnega razreda A, ki je odlično ohranjena. Na ta način strankam nudimo zanesljivo odlične računalnike po dosegljivih cenah. Vsi računalniki imajo garancijo za 12 mesecev z možnostjo podaljšanja, prav tako pa je nanje naložen profesionalni antivirusni program NOD 32. V primeru kakršnih koli težav, vam nudimo zelo hiter in odziven servis, ki 95 % primerov reši v roku 48 ur. Vse to priča, da je nakup pri nas brez tveganja in da nam lahko zaupate, da vam prodamo prenosnik, ki bo deloval dobro in dolgo.