Namizni računalnik za posel in zabavo

V podjetju BBT vam ponujamo neverjeten izbor obnovljenih poslovnih namiznih računalnikov. Za razliko od računalnikov namenjenih široki potrošnji se poslovni modeli odlikujejo po vrhunskih komponentah in premišljeno zasnovani arhitekturi. Vsi deli so pregledani, testirani in izdelani tako, da trajajo. Vsaj trikrat dlje od računalnika, ki ga dobite iz “pralnega praška”. Ali kupite v “posebni” akciji. Zaupajte nekomu, ki ima s prodajo računalnikov vrhunskih blagovnih znamk že desetletje in pol izkušenj! Podjetje BBT je odgovor na vprašanje, ki ga še niste zastavili:

Kje naj kupim vrhunski namizni računalnik s procesorjem i7 po najnižji ceni?

Kadar kupujemo nov računalnik zagotovo drži dejstvo, da ceno povezujemo s kakovostjo. Morda pa niste vedeli, da je lahko tudi poceni namizni računalnik vrhunske kakovosti? V podjetju BBT ponujamo široko paleto obnovljenih poslovnih računalnikov, ki so bili v uporabi le krajši čas v večjih podjetjih. Ste že slišali za podjetja in posameznike, ki vsako leto zamenjajo avto? Velika podjetja vedo, da si ne morejo privoščiti kupovanja cenene opreme. Želijo le najboljše od najboljšega. Podobno poslovno logiko uporabljajo tudi pri nakupu strojne in programske opreme. A kaj se zgodi, ko na tržišče pride nov model? Podjetje opremo odpiše, namizni računalniki pa romajo v skladišča, kjer se na njih nabira prah. Tukaj nastopimo mi. Doma in v tujini iščemo podjetja, ki nameravajo menjati računalnike, jih odkupimo in pripeljemo do vas. Kajti za razliko od avtomobila, ki se s prevoženimi kilometri obrablja, pri računalnikih temu ni tako. Dober računalnik ohrani svoje zmogljivosti.

namizni računalnik

Namizni računalniki z Intel Core i7 - nakup brez tveganja

Računalnike pregledamo in očistimo. Morebitne iztrošene komponente (denimo baterije pri prenosnikih) zamenjamo. Računalnik lahko celo nadgradimo po vaši meri. Z vrhunskimi deli. S komponentami, ki bodo zagotavljale vrsto let brezhibnega delovanja. Morda boste našli kakšno lepotno napako. Drobno, skorajda nevidno prasko ali nekoliko zbledel napis. A verjemite, zavest o moči in vrhunski, brezhibno delujoči opremi pod ohišjem bo odtehtala vse. Takšne računalnike ponujamo v podjetju BBT. Zakaj ne bi izkoristili potrebe po prestižu in in pri BBT kupili vrhunski računalnik po nižji ceni?

Namizni računalnik HP, ki deluje in deluje

V podjetju BBT vam ponujamo samo računalnike priznanih blagovnih znamk. Od namiznih računalnikov HP, DELL, LENOVO in ASUS do prenosnikov. Tudi namizne računalnike s procesorjem i7 lahko dobite že za delček cene kakršno bi sicer plačali. Poleg klasičnih računalnikov vam ponujamo tudi delovne postaje, prenosnike, mini računalnike in komponente. Pri nas lahko dobite strežnike, monitorje, vse-v-enem računalnike in vso potrebno programsko opremo. Računalnik vam lahko celo nadgradimo. Bi raje imeli SSD disk ali zmogljivejši polnilnik? Večji monitor ali manjše ohišje? Ali namesto DELL-a namizni računalnik HP? Zaupajte nam vaše želje in potrudili se bomo, da jih uresničimo.

namizni računalnik HP

Namizni računalnik - ko se nakup ne zaključi s plačilom

Katere so ključne značilnosti našega poslovanja in na kaj se lahko zanesete? Vsi naši računalniki so pregledani, testirani in najvišjega razreda kakovosti. A to še ni vse. Kajti v podjetju BBT vam ponujamo možnost vračila opreme v roku 15 dni. Z izdelkom niste zadovoljni? Vam je namizni računalnik s procesorjem i5 prepočasen? Vrnite ga. Brez vprašanj in mrkih pogledov. Se vam je že zgodilo, da ste se odločili za nakup računalnika, ga izbrali, plačali in nato zvedeli, da ga boste lahko prevzeli šele čez nekaj tednov? Pri nas je drugače. Vsi naši računalniki so vedno na zalogi! Pridete, pogledate, kupite - in preprosto odnesete. Smo omenili garancijo? Poleg enoletne garancije vam zagotavljamo, da ima večina naših računalnikov življenjsko dobo daljšo od šestih let. In kadar gre kaj narobe? Potem je tukaj naš hitro odziven servis. A brez skrbi. Obnovljeni poslovni računalniki vas zlepa ne bodo pustili na cedilu! Ker se pri BBT na svoje delo spoznamo. Več na:http://www.bbt.si/