Servis računalniške opreme - Računalniški servis in svetovanje

Smo distributer rabljene računalniške opreme priznanih blagovnih znamk. Našim kupcem nudimo tudi servis računalniške opreme v garancijskem roku. Servis računalnikov in prenosnikov zagotavljamo tudi po preteku garancije.

Servis računalniške opreme - Preventivni redni računalniški servis

Kdaj ste na zadnje poskrbeli za servis računalnika? Medtem, ko so za avtomobile predpisani servisi, smo za servis računalniške opreme ljudje praviloma neobčutljivi. Kljub vsem uram dela vloženih na računalniku, vsem arhivom in slikam shranjenih na računalniku, na servis računalnika praviloma ne pomislimo, dokler ne pride do okvare. Računalniški servis se bi moral izvajati redno, kot velja za avtomobile. Prodajalci in serviserji običajno priporočamo, da se servis računalnikov in prenosnikov opravi letno. Takrat se očisti prah, ki se nabira znotraj računalniškega ohišja. Tako servis opreme prepreči, da se prašni delci ob vročini prižganega računalnika zažrejo na ventilator in ostale komponente. Na dve leti pa se priporoča, da se tudi ponovno naloži programska oprema, kar podaljša življenjsko dobo vašemu računalniku. Običajno za tovrstno opravilo ni potrebno, da obiščemo računalniški servis. Največkrat je vzrok za nakup novega računalnika prav upočasnitev starega računalnika. Splošno mišljenje je, da so za počasnejše delovanje krive stare komponente, a temu ni tako. Računalniki se fizično ne upočasnijo, upočasni se programska oprema. Tovrsten servis programske opreme računalnika izboljša delovanje in podaljša življenjsko dobo prenosnikov za 3 leta, namiznih računalnikov pa tudi do 6 let.

Servis računalniške opreme in računalnikovServis računalniške opreme - Ko je servis računalnika že več kot očitno potreben

Bolj verjetno pa je, da boste pomoč našega računalniškega servisa poiskali, ko bo pri vašem računalniku prišlo do nenadne okvare. Pogosto pride do okvare brez opozorila, včasih pa se lahko okvaro predvidi, saj računalnik kaže določene simptome. Brnenje, konstantni ropot, nepredvideni ponovni zagoni so prvi namigi, da je potreben servis vaše računalniške opreme. Servis računalnika v tem času še lahko prepreči hujše posledice. Običajno pa servis računalnikov ali prenosnikov opravimo šele, ko so simptomi že več kot le moteči. Na primer, ko se pojavi modri ekran, ko se računalnik začne sam ugašati in ponovno zaganjati itd.

Servis računalniške opreme - Svetovanje po telefonu pred obiskom servisa

Če se pojavijo manjše okvare ali imate nevšečnosti pri nalaganju programske opreme na rabljen računalnik, nas najprej pokličite. Veliko nevšečnosti z računalnikom se lahko reši že po telefonu, četudi niste strokovnjak za servisiranje računalniške opreme. Naš računalniški servis vam zato med vsakim delavnikom nudi telefonsko svetovanje.

BROWN BEAR TEAM d.o.o. | Računalniški servis, prodaja rabljenih prenosnikov - povezave do naše spletne strani: