Spletna trgovina z računalniki - prodaja vrhunskih prenosnikov HP

Spletna trgovina z renew računalniki je najboljše mesto za prihranek pri nakupu naprave višje kakovosti z dolgo življenjsko dobo. Proizvajalci izdelujejo naprave v dveh linijah, izmed katerih je le ena namenjena prodaji v trgovinah, druga pa poslovni rabi. Ni skrivnost, da so prenosni računalniki HP višje kakovosti, precej bolj zmogljivi in namenjeni intenzivnejši uporabi, poleg tega pa imajo daljšo življenjsko dobo. Ker pa žal niso na voljo običajnim kupcem, smo se v spletni trgovini BBT odločili za prodajo predelanih naprav. Široko-potrošna linija je nižje kvalitete, za katero so značilni krajša življenjska doba (2-3 leta), visok odstotek reklamacij in cenovna ugodnost. Poslovna linija je precej višje kvalitete, vendar so prenosni računalniki HP iz te skupine kar 2-3× dražji od tistih iz široko-potrošne linije, zato si jih običajni uporabnik pogosto ne more privoščiti. V naši spletni trgovini vam omogočamo nakup renew računalnikov, vsa obnovljena oprema pa je na zalogi, kar pomeni, da jo lahko odnesete takoj po nakupu. Poleg tega vam nudimo svetovanje ob nakupu v spletni trgovini in imamo lasten, hitro odziven servis. Nakup prenosnega ali namiznega računalnika HP je pri nas povsem brez tveganja. Za vse, ki bi radi malo boljše!

namizni računalnik HPspletna trgovina z  Z ugodnimi renew računalniki


Priznane blagovne znamke s tradicijo

Za HP, Dell, Lenovo in druge priznane blagovne znamke velja, da se računalniki proizvajajo za dve liniji. Tisti iz poslovne so izdelani iz nadpovprečno kakovostnih in medsebojno usklajenih komponent, zaradi katerih imajo pričakovano življenjsko dobo vsaj 6 let. Če malce premislimo, nas pri nakupu le-teh ovira zgolj visoka cena. V spletni trgovini z računalniki BBT vam nudimo le renew blago iz poslovne linije, saj z obnovo našim strankam zagotavljamo hitro delujoče in stabilne naprave s tihim delovanjem. Ugodne komponente z nizko ceno so pogosto sestavni del naprav iz široko-potrošne linije, zato od njih ne moremo pričakovati prav veliko, nasprotno pa velja za poslovno linijo. Obnova je odlična rešitev za zahtevnejše uporabnike, ki od računalnikov pričakujejo več in prav to vam nudimo v spletni trgovini. HP prenosne naprave so idealne za oblikovanje videa in risanje v programih 2D ali 3D.

Kaj pa v primeru domače uporabe?

Nakup v spletni trgovini BBT se splača tudi vsem tistim, ki želijo računalnik uporabljati za opravila, ki jih vsak dan opravljamo v pisarni, doma ali pa za potrebe svojih otrok, saj v tem primeru ne potrebujemo nove naprave. Zadostuje že obnovljen prenosni ali namizni HP računalnik, ki bo izpolnil čisto vsa pričakovanja, poleg tega pa bomo tako prihranili od 250 € pa vse do 500 € in več. Brez dvoma je takšen nakup zagotovilo za višjo kakovost in vsaj 3-krat daljšo življenjsko dobo kot pri opremi, ki jo lahko kupimo v računalniških ali drugih spletnih trgovinah.

Prihranki pri nakupu so le še eden izmed razlogov za obnovo

Ugodne ponudbe so vedno najbolj privlačne. Kot smo omenili, prihranek pri nakupu rabljenega prenosnega poslovnega računalnika HP v naši spletni trgovini znaša od 250 do 500 EUR! Naprave iz naše ponudbe so bile v krajši rabi izključno v velikih podjetjih v tujini, ki redno posodabljajo in zamenjujejo računalniško opremo. So vrhunske kakovosti in priznanih blagovnih znamk, kot so HP, Dell in Lenovo. Ko oprema zapusti podjetje je po posebnih postopkih testirana, pregledana in fizično očiščena, po potrebi so poškodovani deli tudi zamenjani z novimi, zato so vse skrbi čisto odveč. Za več informacij in za vse odgovore na vaša vprašanja se lahko obrnete na prodajalce iz spletne trgovine BBT, kjer vam bomo z veseljem svetovali in pomagali pri izbiri.

OBIŠČITE SPLETNO TRGOVINO Z RAČUNALNIKI