Pošlji povpraševanje

Ali naj za svoje delo izberem prenosni računalnik HP EliteBook?

Prenosni računalnik HP EliteBook je zasnovan tako, da je primeren tako za poslovno rabo kot za domačo rabo. Proizvajalec si pri tem namreč prizadeva, da bi zadostil potrebam različnih vrst uporabnikov – od poslovnih do takih, ki tehnologijo uporabljajo le nekajkrat na teden, a si pri tem še vedno želijo imeti dovolj kakovosten in zmogljiv prenosnik. Poslovni prenosni računalniki HP se od ostale potrošniške tehnologije razlikujejo v tem, da imajo kakovostnejšo programsko opremo, več konfuguracijskih funkcij in pri tem nudijo boljšo uporabniško izkušnjo. Prav tako nudijo daljše garancije in trdnejše zunanje ohišje, ki je na dolgi rok tudi bolj vzdržljivo. HP EliteBook je tako opremljen s posebnim črnim pokrovom, ki je odporen na praske in tipkovnico, ki je odporna proti politju. Ali ima ta prenosni računalnik še katere druge prednosti, ki jih je ob nakupu dobro upoštevati?

Poslovni prenosni računalnik z nadgrajeno strojno opremo

Poslovni prenosni računalniki HP imajo nadgrajene komponente v strojni opremi, kar vključuje predvsem tehnološko dovršene trde diske in procesorje, ki so posebej izdelani za zahtevnejša opravila, kot je delo z grafičnimi programi in delo, kjer uporabniki obdelujejo posnetke in ustvarjajo slike in filme. Na drugi strani pa je prenosni računalnik HP EliteBook primeren tudi za vse tiste uporabnike, ki za svoje delo ne potrebujejo toliko funkcij, zato je s svojim procesorjem Intel Core i5 v kombinaciji z resolucijo HD odličen za upravljanje z elektronsko pošto, internetom in Microsoft Office programi. Prav zaradi različnih funkcij je ta prenosni računalnik primeren tako za poslovne uporabnike kot za uporabnike, ki za svoje delo ne potrebujejo vseh funkcij. Poslovni prenosni računalniki pa so v prednosti tudi zato, ker imajo vgrajeno kamero za videokonference, veliko USB vhodnih vrat, biometrični bralnik prstnih odtisov ter 3G modem za mobilno širokopasovno povezavo.

Prenosni računalnik HP Elitebook

Poslovni prenosnik HP s programsko opremo po meri

Pri potrošniških elektronskih napravah je programska oprema že naložena, zato uporabniki nimajo velike izbire. Uporabniki, ki pa želijo elektronske naprave uporabljati predvsem za opravljanje svojega dela in za to potrebujejo specifične programe, se pri tem ne želijo dodatno ukvarjati s čiščenjem in vzpostavljanjem programske opreme, zato najraje najamejo podjetja, ki to opravijo namesto njih. Zmogljivi prenosniki za poslovno rabo nimajo že naložene programske opreme, saj jo podjetje naloži glede na želje in potrebe kupca. HP EliteBook ima tako nameščen najnovejši operacijski sistem in nekatere druge dodatne programe, pri tem pa je ob nakupu mogoče naročiti tudi varnostno programsko opremo, ki skrbi za učinkovito poslovanje in zaščito dragocenih podatkov.

Poslovni prenosni računalnik je izdelan iz trpežnih materialov 

Poslovni prenosnik HP je zasnovan tako, da je primeren tudi za bolj pogosto uporabo, kar pomeni, da se tehnologija uporablja na vsakodnevni ravni. To pomeni, da je zunanje ohišje izdelano iz trdnejših kovinskih materialov, ki se zmorejo zoperstaviti tudi udarcem in lažjim padcem. Te elektronske naprave uporabnik lažje in brez skrbi prenaša in jih premešča, saj je elektronika odporna proti tresljajem, kar je še posebej pomembno pri prevažanju v avtomobilu. Prenosni računalnik, ki je namenjen za poslovno rabo, vsebuje tudi ostale trpežne komponente, kot je tipkovnica, stikalo in priključki. Tipke na tipkovnici so izdelane tako, da omogočajo hitro pisanje in enostavno drsenje po tipkovnici.

Zakaj je HP EliteBook tako poseben?

HP EliteBook je tanek, eleganten in lahek prenosni računalnik , ki svojim poslovnim uporabnikom nudi najnovejši operacijski sistem Windows 10 Pro in hkrati vsebuje varnostno funkcijo, ki večkrat dnevno preverja sistem BIOS. Elektronska naprava ima vgrajen izjemno hiter procesor, ki olajša marsikatero zahtevnejšo operacijo. Strojna oprema prav tako združuje hiter pogon SSD in ločeno grafično kartico, ki uporabniku omogoča ustvarjanje izjemnih slik in posnetkov. Prenosni računalnik ponuja programsko opremo Noise Reduction, katera skrbi za to, da je naprava tiha in skorajda neslišna. Na drugi strani pa zvočniki Clear Sound ustvarjajo izjemno kvaliteten zvok, brez šumenja.

OBIŠČI SPLETNO STRAN BBT.SI