Pošlji povpraševanje

HP EliteBook prenosniki so eni izmed najtanjših in najzmogljivejših

Linija prenosnih računalnikov HP EliteBook, ki spada med poslovne modele HP prenosnikov, deluje dobro tako v domači pisarni kot zunaj v kavarni. Ti računalniki so zasnovani za izboljšano varnost omrežja in so opremljeni s funkcijami kot je denimo  odpravljanje hrupa v ozadju med konferenčnim klicem. Ker tovrstni računalniki niso prav poceni, se čedalje več ljudi odloča za t.i. refurbished oziroma renew prenosnike, ki jim po domače lahko rečemo tudi tovarniško obnovljeni prenosniki. Slednji so cenovno ugodni, v podjetju BBT pa vam poleg tega nudimo še garancijo.

EliteBook je torej linija vrhunskih prenosnih računalnikov poslovnega razreda, ki jih je izdelal HP. Družba je predstavila serijo prenosnih računalnikov EliteBook avgusta 2008 skupaj z mobilnimi delovnimi postajami EliteBook, ki so bile pozneje preoblikovane in predstavljene kot HP ZBook septembra 2013. HP EliteBook je postavil nove standarde za oblikovanje, delovanje in uporabnost. HP je z EliteBook-om na novo opredelil izkušnjo komercialnih osebnih računalnikov, ki pod pokrovom hrani nekaj resne strojne opreme.

Spoznajte prednosti nakupa obnovljenih prenosnikov

Prenosniki serije HP EliteBook 800

Serija HP ​​EliteBook 800 je na voljo z vsemi funkcijami računalnikov HP EliteBook 700, vendar s še nekaj nadgradenj. Ponovno dobite ultra tanek prenosnik iz aluminija, ki ima enake specifikacije velikosti.

Vendar že HP EliteBook 840 G5 in HP EliteBook 850 G5 ponudita procesor Intel Core  i5 in vgrajen procesor Intel UHD Graphics 620. Oboje lahko prilagodite tudi za večjo hitrost obdelave in grafično kartico AMD Radeon  RX 540.

HP EliteBook 840

HP EliteBook 840 lahko shrani do 32 GB RAM-a in do 1 TB super hitrega pomnilnika SSD. Kupci imajo možnost nakupa ultra svetlega zaslona, ​​ki ponuja jasnost v kateri koli vrsti okolja. To pomeni, da lahko računalnik vzamete na plažo, v park, na sonce in ga brez problema uporabljate brez zaslepljenega bleščanja.

Pri HP EliteBook 840 izstopa, da je serijsko opremljen z nizom varnostnih funkcij. To vključuje HP SureView, ki preprečuje, da bi se prišlo do kakršnega koli vizualnega razkritaja in lahko prepreči, da bi sodelavci vohunili po vašem zaslonu. Poleg tega ima zaslon za kamero, tako da vam ni treba skrbeti za programe ali vsiljivce, ki lahko dostopajo do vaše spletne kamere.

HP EliteBook 840 in 850 sta opremljena z bralnikom prstnih odtisov in infrardečo kamero, ki omogoča avtentikacijo prek prepoznavanja obraza. Poleg tega lahko stranke zaščitne ukrepe potrojijo z bralnikom pametnih kartic HP Smart Card, varnostno ključavnico, ki ščiti vaš računalnik ob nesrečni izgubi ali kraji.

HP Noise Cancellation omogoča jasne klice z uporabo zvočnikov Bang & Olufsen. Ti zvočniki so lahko tudi precej glasni, seveda če to želite.

HP Elitebook 840 G3

HP EliteBook 850

Pri HP EliteBook 850 so opazne nadgradnje funkcij. Najbolj očitna sprememba je 15,6-palčni diagonalni zaslon na dotik FHD. Poleg nadgrajene vizualne izkušnje je v vrhunski model vključeno tudi 8 GB pomnilnika. Dodan je tudi procesor Intel Core  i5 8. generacije za dodatno hitrost.

Serija HP ​​EliteBook 800 se lahko enostavno poveže z zunanjim monitorjem, da ustvari tudi izkušnjo namiznega ragunalnika.

prenosnik HP EliteBook

Prenosniki serije HP EliteBook 1000

HP prenosniki so priznani tudi v »velikih ligah« s HP EliteBook 1040 in 1050. Obe različici prinašata še večjo moč kot seriji 700 in 800, vendar še vedno ponujata enako elegantno obliko in prenosljivost, da zagotavljata fleksibilnost vaše delovne postaje.

HP EliteBook 1040

HP EliteBook 1040 je 14-palčni prenosnik, idealen za poslovne uporabnike. Ponaša se s procesorjem Intel Core i5 7. generacije in ima vgrajen Windows 10 Pro. Prav tako ga je mogoče nadgraditi na 16 GB RAM-a, 1080p in 4K zaslonskih možnosti in do 1TB SSD.

Ta HP EliteBook ima dvoja vrata Thunderbolt 3, ki lahko napajata 4K ali 5K sekundarni zaslon. Obstaja tudi vrata HDMI 1.4, vendar je pomembno vedeti, da ne podpira 4K + zaslonov.

HP EliteBook 1040 vam omogoča dostop do računalnika prek biometričnih podatkov za prijavo, kar pomeni bodisi s prstom ali s prepoznavanjem obraza. Ima tudi funkcije HP SureView, skupaj z IR kamero za Windows Hello.

V mešanico je dodano tudi več poslovno prijaznih funkcij. Na primer, HP Sure Start preverja dokumente in jih po potrebi zamenja, HP Sure Click pa nudi dodatno varnost za uporabo interneta.

Najnovejši dodatek k tej funkciji je HP PhoneWise. Najprej morate aplikacijo prenesti na telefon iPhone ali Android, nato pa se aplikacija sinhronizira z računalnikom, tako da lahko prek tipkovnice pošljete SMS in pokličete.

Kar zadeva varnost, boste pri BBT, kjer imamo že 16 let izkušenj na področju prodaje z renew prenosniki oziroma refurbished prenosniki, dobili vse funkcije, ki so omenjene v zgornjih modelih in možnost nadgradnje ter 12 mesečno garancijo z možnostjo podaljšanja.