Prenosnik v akcijiPrenosniki - akcija

Brown Bear Team (BBT™) vas vabi, da si ogledate ponudbo najcenejših prenosnikov v akciji. Na izbiro je raznovrstna računalniška oprema in različni računalniki, med katerimi naj izpostavimo prenosnik HP in prenosnik Toshiba ter druge akcijske cene prenosnikov. Ne glede na vaše potrebe, pri nas boste gotovo našli kaj zase!

Prenosnik HP

Prenosnik HP je izredno zmogljiv prenosni računalnik, primeren za delo, študij, zabavo, gospodinjstvo in vodenje manjšega podjetja ter pomeni optimalno ravnovesje med prenosljivostjo, velikostjo in zmogljivostjo. HP je lahek prenosnik z dolgo vzdržljivo baterijo, ki omogoča več ur dela tudi brez napajanja. Prenosnik HP odlikuje oster zvok, zmogljiv trdi disk in lepa, čista slika, s čimer postane gledanje filmov pravi užitek.


HP je prenosnik priznane blagovne znamke, ki zaradi uglednega proizvajalca zagotavlja manj sistemskih napak ter standardne in dobro funkcionalne vgrajene komponente, ki jih je mogoče po potrebi tudi enostavno zamenjati.

HP prenosniki - akcija

Ne spreglejte naše ponudbe prenosniki HP v akciji, kjer lahko dobite najcenejši prenosni računalnik visoke zmogljivosti po ugodnih cenah.

Prenosnik Toshiba

Prenosniki Toshiba predstavljajo idealno ravnovesje med kreativnostjo, močjo, kvaliteto in nizko ceno. Velika prednost Toshiba prenosnikov je gotovo njihova dolga življenjska doba, ki zagotavlja, da vas računalnik nikoli ne bo pustil na cedilu. Močna baterija omogoča več ur delovanja brez napajanja, s posebnim priključkom pa računalnik omogoča tudi polnjenje v avtu.


Toshiba je zanesljiva znamka z dolgo tradicijo in številnimi zadovoljnimi uporabniki po vsem svetu, saj zagotavlja brezhibno delovanje, trajnost in visoko kvaliteto po ugodni ceni. Ne prezrite tudi naše posebne ponudbe najcenejšIh prenosnih računalnikov Toshiba v akciji.

Najcenejši prenosni računalniki

Brown Bear Team (BBT™) nudi najcenejše prenosne računalnike ter omogoča ugodno izposojo računalniške opreme.


Trenutno v akciji ponujamo prenosnike HP in prenosnike Toshiba ter nekatere druge prenosne računalnike. Nakup, plačilo in dostava so preprosti. Pobrskajte po naši ponudbi prenosnikov v akciji in izberite željen računalnik. V primeru vprašanj in težav se obrnite na nas. Pokličite naše svetovalce na tel. 01 56-22-666 ali nam pišite na elektronski naslov prodaja@bbt.si ter nam zaupajte vaše želje in potrebe. V Brown Bear Team (BBT™) smo strokovnjaki na področju računalništva. Z veseljem vam bomo priskočili na pomoč s tehničnimi in drugimi nasveti ter vam svetovali, kateri namizni računalnik ali prenosnik je najprimernejši za vas. Po izbiri prenosnega računalnika vam izdamo predračun in izberete za vas najugodnejši način plačila (plačilo na TRR, plačilo s kartico - POS terminal ali gotovinsko plačilo ob prevzemu).
Praviloma vam prenosnik in ostalo blago dostavimo v enem dnevu, v redkih primerih v dveh dneh. Tudi med dostavo je vaš računalnik popolnoma varen, saj poskrbimo za kakovostno in zanesljivo embalažo, tako da poškodba prenosnega računalnika med dostavo praktično ni mogoča.

Brown Bear Team (BBT™) | Prenosniki akcija, prodaja računalniške opreme, prenosnik Toshiba, HP prenosniki akcija, najcenejši prenosni računalniki - povezave do naše spletne strani: