HP prenosniki iz poslovne linije obnovljeni za kvalitetno delo

V Podjetju Brown Bear Team d.o.o. se ukvarjamo z obnavljanjem in prodajo rabljenih HP prenosnikov in ostalih blagovnih znamk računalnikov ter delovnih postaj s procesorji Xeon. Zavedamo se, da je v današnjem svetu prenosnik (npr. HP, Dell, Lenovo) skorajda nujen za normalno življenje, ter da ljudje poleg ugodne cene iščejo tak prenosnik, ki jim bo omogočil dolgo in zanesljivo uporabo. BBT podjetje je odgovor na vprašanje, kje kupiti poceni prenosnik. V naši ponudbi zagotavljamo obnovljene prenosnike HP iz poslovne linije, kar pomeni da dobite v roke kakovosten HP prenosnik, tehnično brezhiben in pregledan, brez zunanjih poškodb po izjemno ugodni ceni. Nakup prenosnika še nikoli ni bil tako enostaven, prijazen za žep in kvaliteten.

HP prenosniki - razlika med poslovno in široko potrošno linijo

Vsaka priznana blagovna znamka prenosnikov (HP, Dell, Lenovo) izdeluje računalnike v dveh linijah - poslovni in široko potrošno liniji - z željo, da bi z različnimi cenami dosegli čimvečje število uporabnikov. Osnovna razlika je v kakovosti uporabljenih materialov in sestavnih elementov. Pri HP prenosnikih iz poslovne linije je ohišje iz trde, obstojne plastike, z dodatnimi materiali, ki povečujejo odpornost. Ekrani vseh velikosti, tudi pri 17” prenosnikih, so mat in imajo večji vidni kot ter so boljši od bleščečih ekranov pri prenosnikih široke potrošnje. Baterija in hladilni sistem sta veliko boljša in kvalitetnejša pri poslovni liniji, na splošno pa so HP prenosniki iz poslovne linije veliko bolj vzdržljivi, odporni na udarce in imajo daljšo življenjsko dobo ter s tem seveda ceno. V našem podjetju se ukvarjamo z obnavljanjem HP in Dell prenosnikov izključno iz poslovne linije, kar pomeni, da so sestavljeni iz kvalitetnih delov, kar zagotavlja za vse stranke varen nakup prenosnika po ugodni ceni.

nakup prenosnikaprenosnik 17

HP prenosniki poslovna linija - idealno razmerje med kvaliteto in ceno

Naši obnovljeni HP prenosniki so bili predhodno kratek čas v rabi izključno pri velikih podjetjih v tujini, ki morajo redno menjavati računalniško opremo, tako da je izvor prenosnikov dobro znan. Ko dobimo tovrstne HP prenosnike iz poslovne linije v roke, jih najprej testiramo, preverimo, ali so tehnično brezhibni ter morebitne poškodovane dele zamenjamo z novimi. Vsak prenosnik spihamo in posesamo, da ni nepotrebnega pregrevanja in da je prenosnik pripravljen za uporabo. Poleg tehnične brezhibnosti seveda poskrbimo tudi za zunanjost prenosnika, saj na ekranu in ohišju ne sme biti vidnih poškodb, prask in umazanije, da si računalnik lahko zasluži oceno A kakovosti. Dejstvo, da gre za rabljen HP prenosnik, občutno zmanjša ceno, zato lahko pri nakupu našega prenosnika prihranite veliko denarja, pri čemer dobite brezhibno delujoč računalnik, ki izgleda in deluje kot nov. Preverite pestro izbiro računalnikov vseh priznanih blagovnih znamk in modelov z različnimi velikostmi zaslonov, med katerimi je popularen 17” prenosnik.

Nakup prenosnika po ugodni ceni, lasten servis in garancija

V podjetju se zavedamo, da je poleg ugodnega nakupa prenosnika potrebno našim strankam zagotoviti celovito storitev, da se bodo lažje odločili za varen nakup prenosnika. Odvisno od tipa opreme nudimo poleg nakupa prenosnika 12 mesecev garancije, ki jo je mogoče podaljšati, obenem pa imamo lasten, hitro odziven servis, ki reši vse težave v kratkem času. Servis velja za vse blagovne znamke in modele - vse od prenosnikov HP, Dell do Lenovo - zato nas kontaktirajte, v kolikor imate z vašim prenosnikom kakršnekoli težave. Pomembna stvar ob nakupu prenosnika je, da dodaten nakup operacijskega sistema ni potreben, saj imajo vsi računalniki licenčno nalepko, ki omogoča ponovno legalno namestitev operacijskega sistema, obenem pa nudimo nakup prenosnika brez tveganja, saj lahko vso opremo vrnete v 15 dneh od nakupa. BBT podjetje je odgovor na vprašanje,kje kupiti poceni prenosnik.