Prodaja rabljenih prenosnih računalnikovRabljeni prenosni računalniki - Prodaja prenosnih računalnikov

Naša osnovna dejavnost je prodaja rabljenih prenosnih in namiznih računalnikov. Torej, nov prenosni računalnik ali rabljeni prenosni računalnik? Če že imate možnost izbirati med dvema prenosnikoma iste kvalitete, ki sta oba pod garancijo, a pri enem občutno prihranite pri nakupu - katerega bi izbrali? Naša prodaja prenosnih računalnikov je namenjena tako zasebnikom kot tudi podjetjem, zato so rabljeni prenosni računalniki / notesniki vedno na zalogi v večji količini. Rabljeni prenosniki /notesniki v naši ponudbi so tudi visoko zmogljivi za uporabo v poslovne namene.

Rabljeni prenosni računalniki

Rabljeni prenosni računalniki specializiranega prodajalca rabljene računalniške opreme so pametnejši nakup od nakupa rabljenih prenosnikov preko oglasa pol-anonimnega zasebnika na spletnem portalu ali v reviji. Kljub nekoliko nižji ceni zasebnika, je pri takšnem nakupu potrebno posvetiti pozornost predvsem drugim dejavnikom:

  • Običajno rabljeni prenosniki ne pridejo z garancijo. Če ga kupite pri nas, vam za kupljeni rabljeni prenosni računalnik damo vsaj 6-mesečno garancijo.
  • Naši rabljeni prenosniki / notesniki imajo praviloma tudi že naložen licenčni operacijski sistem.
  • Naši rabljeni prenosniki / notesniki so iz poslovnih linij prenosnikov. Ta linija je narejena iz najtrših zlitin za ohišja, vse komponente so med seboj dobro uglašene, zato je pričakovana življenjska doba takšnega prenosnika precej daljša od novih prenosnikov , ki jih za nekaj 100 € lahko kupite v vsaki trgovini.
  • Poskrbimo tudi za poprodajne storitve in vam zagotovimo servis za rabljen prenosni računalnik.

Prodaja prenosnih računalnikov - Rabljeni prenosni računalniki in vzdržljivost baterije

Smisel prenosnikov je mobilnost uporabnika, zato je izredno pomembno, da imajo rabljeni prenosni računalniki vzdržljive baterije. Vsaka elektronika ima svojo življenjsko dobo, zato na slepo kupljeni rabljeni prenosni računalnik, ki so že bili v uporabi 2-3 leta, ni dober nakup. Tudi zelo poceni rabljeni prenosniki lahko tako kmalu preko vzdrževanja in popravil postanejo dražji od novih. Pri nas imajo nekateri rabljeni prenosniki / notesniki tudi možnost nakupa nove baterije po ugodni ceni. Preverite našo prodajo prenosnih računalnikov in razmislite o možnosti o nakupu rabljenega prenosnega računalnika.

Rabljeni prenosni računalniki

Rabljeni prenosniki so prestali dvojni pregled - ob izdelavi in ob vrnitvi nazaj k proizvajalcu v obnovo. Čeprav govorimo o rabljeni računalniški opremi, gre zelo pogosto za izdelke, ki nikoli niso bili v uporabi: razstavni in sejemski izdelki, neprodana zaloga, tovarniška zaloga... So pa med njimi tudi prenosniki, ki so že imeli svojega uporabnika. Čeprav ne boste izvedeli o zgodovini računalnika - ali ga je vrnila stranka zaradi okvare, ali so prodajalci vrnili izdelek iz skladišča - pa ste lahko prepričani, da so vsi naši rabljeni prenosni računalniki pregledani, testirani, brezhibni in imajo naložen operacijski sistem in gonilnike. Za povprečnega uporabnika so več kot dovolj zmogljivi.

BROWN BEAR TEAM d.o.o. | Prodaja prenosnih računalnikov, rabljeni notesniki in prenosniki - povezave do naše spletne strani: