Osebni računalniki – namizni HP in drugi – izberite svojega!

Osebni računalniki so nepogrešljive naprave, ki jih uporabljamo za iskanje informacij, za igranje iger, ogled filmov, delo in še in še. V današnjem času ima vsaka družina vsaj en osebni računalnik, ki si ga družinski člani med seboj delijo, ali pa ima vsak družinski član svojega, kar je veliko bolj praktična izbira. Med osebnimi računalniki so najbolj priljubljeni namizni znamke HP s procesorjem Intel Core i7, opaziti pa je mogoče še druge blagovne znamke in modele, namenjene široko-potrošni liniji. Le-ta je precej slabša od poslovne linije, ki »navadnim« uporabnikom ni na voljo v računalniških trgovinah, lahko pa se uporabniki odločijo za nakup poceni osebnih namiznih računalnikov HP in drugih blagovnih znamk iz poslovne linije, ki so bili obnovljeni. Poslovna linija je namreč mnogo višje kvalitete, a je namenjena poslovnim uporabnikom, torej je izdelana za intenzivnejšo, daljšo rabo ter različne pogoje dela na terenu. Tako je pričakovana življenjska doba naprave vsaj 3× višja kot pri osebnih računalnikih iz široko-potrošne linije. Nakup obnovljenega prenosnika je poceni, zato se mnogi raje odločajo za to možnost. Dejstvo je, da je široko-potrošna linija nižje kvalitete, kar pomeni krajšo življenjsko dobo (zgolj 2-3 leta), zabeležen pa je tudi visok odstotek reklamacij. Pri nakupu obnovljenega osebnega računalnika iz poslovne linije smo deležni odličnega razmerja med kvaliteto in ceno.

Poceni namizni računalnik

Katere so prednosti nakupa osebnega računalnika, ki je bil obnovljen?

Osebni namizni HP računalniki iz poslovne linije, ki so bili obnovljeni, so še vedno sestavljeni iz kar najbolj kvalitetnih materialov, baterije so bolj vzdržljive, hladilni sistem je precej boljši, ohišje naprave pa bolj kompaktno. Vse to poskrbi za daljšo življenjsko dobo osebnega računalnika. Pred vrnitvijo v prodajo je obnovljen osebni računalnik testiran in pregledan, kar prispeva k varnemu nakupu, uporabnik pa prejme še garancijo, zato so vse morebitne skrbi odveč. Poleg namiznih HP računalnikov s štiri jedrnim procesorjem (7) so na voljo še druge blagovne znamke, kot sta DELL in LENOVO. Za vsakogar, ki si želi poceni nakupa kakovostne naprave iz poslovne linije, so obnovljeni osebni računalniki idealna izbira, saj bodo optimalno delovali še vrsto let po nakupu. Ker so cene ugodne, je zagotovljen prihranek, ki znaša od 250 do 500 €.

Bodimo pozorni na kvaliteto, ki jo kupujemo

Ker se je na trgu pojavilo kar nekaj prodajalcev obnovljenih osebnih namiznih HP računalnikov, je pri nakupu potrebna osredotočenost na kvaliteto. Ker so različni modeli primerni za različne uporabnike, se je pametno posvetovati s prodajalcem in tako izbrati pravega glede na delo, ki ga nameravamo opravljati. Dober premislek o tem, za kaj pravzaprav potrebujemo osebni računalnik, bo pripomogel k zadovoljstvu pri končni izbiri in k prihranku pri nakupu. Za odlično razmerje med kvaliteto in ceno obiščite BBT!

Namizni računalniki i7

Si želite malo boljše? Višja kakovost in dolga življenjska doba

Osebni namizni računalniki HP in drugi obnovljeni iz poslovne linije imajo 12 mesečno garancijo z možnostjo poceni podaljšanja! To velja za vse kupce v spletni trgovini BBT, kjer poskrbimo za poslovno kakovost opreme, dolgo življenjsko dobo, A kvaliteto in veliko izbiro različnih artiklov. Vsa objavljena oprema, ki si jo imate možnost ogledati na spletni strani, je na zalogi –kupljen osebni računalnik lahko odnesete takoj. Če nas obiščete na naši lokaciji, si lahko osebne računalnike najprej ogledate v živo. Rabljeni poslovni računalniki, ki jih kupite pri nas, so bili v krajši rabi izključno v velikih podjetjih v tujini, ki redno posodabljajo in zamenjujejo računalniško opremo, kar priča o njihovem zanesljivem izvoru. Izberite le najboljše zase! Obiščite nas v Trzinu in si zagotovite svetovanje pri izbiri.

OBIŠČITE SPLETNO TRGOVINO Z RAČUNALNIKI