Rabljeni monitorji - Računalniški monitorji LCD po ugodni ceni

V Brown Bear Team se ukvarjamo s prodajo rabljene računalniške opreme: rabljeni prenosniki, računalniki in LCD monitorji. Profesionalni vrhunski računalniški monitorji (LCD) so vam na voljo tudi za v najem za krajši čas.

Rabljeni računalniški monitorjiRabljeni monitorji LCD - Kakovostni rabljeni LCD monitorji z izjemno sliko po ugodni ceni

Cena je osnovni razlog za nakup rabljene opreme. Tudi rabljeni monitorji LCD so znatno cenejši, če jih primerjamo z istimi novimi. Pri tem je dobro vedeti, da rabljeni računalniški monitorji in druga rabljena računalniška oprema, pride velikokrat na tržišče zaradi pogodb, ki podjetja zavezujejo, da po določenem obdobju zamenjajo opremo ali pa kot nekdanji demonstracijski izdelek ali neprodana zaloga. Vsi rabljeni monitorji so pregledani in testirani. Rabljeni LCDji so cenovno zelo ugodni in po kakovosti ne zaostajajo za novimi monitorji istega modela. Rabljeni računalniški monitorji iz naše ponudbe so na voljo v dimezijah od 19''-24''. Profesionalni LCDji z vrhunskim panelom pa zagotavljajo izjemno sliko. Prepričajte se sami!

Rabljeni monitorji LCD - Najem rabljenih LCD monitorjev za krajše obdobje

Za priložnostne dogodke - seminarje, konference, sejme, delavnice - vam nudimo možnost najema rabljene računalniške opreme; namizni računalniki, profesionalni monitorji LCD ali prenosniki. Vsa računalniška oprema je brezhibna, lepo ohranjena in za krajše obdobje na voljo za najem po ugodni ceni. Računalniški monitorji so vključeni v ceno najema namiznega računalnika.

Rabljeni računalniški monitorji LCD - Ekologija za obnovljenimi rabljenimi LCD monitorji

Izdelava nove in odstranitev rabljene računalniške opreme iz uporabe ima močan vpliv na okolje. Rabljeni računalniki in LCD monitorji imajo lahko večjo energetsko porabo (predvsem starejši modeli), a še vedno prevladuje mnenje, da izdelava računalniške opreme ustvarja več negativnega vpliva na okolje kot uporaba le-te. Pri prevladujočem trendu nakupovanja novejšega modela pred potekom življenjske dobe prejšnjega, predvsem v svetu računalništva, ustvarjamo ogromno (e-) odpadkov. Vsi rabljeni računalniški monitorji, ki so po obnovi ponovno vključeni v delovni proces podjetja ali gospodinjstva, vsak zase pripomore k manjšim obremenitvam okolja.

BROWN BEAR TEAM d.o.o. | Rabljeni LCD, računalniški oz. LCD monitorji - povezave do naše spletne strani: