Izdelava vzmetnic in postelj po meriIzdelava vzmetnic visoke kakovosti po ugodni ceni – preverite cenik za vzmetnice

 

Izdelava vzmetnic, žimnic in posteljnine je že vrsto let del naše proizvodnje. Naše vzmetnice so delo pridnih in natančnih slovenskih mojstrov, izdelava vzmetnic pa vključuje naravne materiale, ki zagotavljajo še večje udobje. Izdelava vzmetnic zajema pestro ponudbo, ki bo zagotovo zadovoljila vaš okus. Na voljo so vzmetnice iz lateksa, vzmetena ležišča iz žepastih vzmeti TFK, Bonell in šlarafijskih vzmeti, vzmetnice iz pene, kroglična ležišča, vzmetnice po sistemu Krka, futoni in seveda otroške jogi vzmetnice. Akcija vzmetnic pa bo poskrbela za še ugodnejši nakup vzmetnice. Cenik si lahko ogledate na naši spletni strani.


Prijeten in krepak spanec pa ni odvisen samo od kakovostnih materialov, temveč tudi od dimenzije vzmetnice. Širina vzmetnice mora biti zadostna, da se na njej lahko ponoči nemoteno obračamo. Zato je poleg izdelave vzmetnic standardnih dimenzij na voljo tudi izdelava vzmetnic po meri, ki se popolnoma prilega vašim zahtevam.

 

Vzmetnice - cenik priča o ugodnih cenah

Na izbiro ustrezne vzmetnice vpliva tudi njena cena. Vzmetnice ni smiselno preplačati, saj visoka cena vzmetnice še ne zagotavlja udobnega, zdravju prijaznega in kakovostnega ležišča. 

Postelja d.o.o. vam nudi ugodne cene za vzmetnice. Cenik vam bomo posredovali po elektronski pošti. Vzmetnice in njihov cenik pa si lahko ogledate tudi v naših poslovalnicah po Sloveniji. Izdelava vzmetnic - vzmetnice iz pene

Vzmetnice iz pene so danes vse bolj priljubljene. Ločimo poliuretansko, hladno valjano in spominsko peno. Najugodnejša med njimi je poliuretanska pena, kar pomeni, da je tudi izdelava vzmetnic najcenejša. Vzmetnice iz te pene so na začetku ponavadi zelo kompaktne, nato pa to lastnost kmalu izgubijo in so na nekaterih mestih tudi po nekaj centimetrov nižje kot na začetku. Prav tako niso najboljše, kar se tiče zračnosti.
>Najbolj zračna in elastična je hladno valjana pena, saj je sestavljena iz odprtih celic. Življenjska doba takšne pene je veliko daljša kot pri poliuretanski peni. Vzmetnice iz te pene so na voljo v različnih trdotah, kar pomeni, da imamo na voljo tudi različna ležišča.

Spominska pena je na otip zelo prijeten material. Pod vplivom toplote postane elastična, tako da se tam, kjer ležimo, ležišče lepo prilagodi našemu telesu. Ker ležišče, ki bi bilo izdelano samo iz spominske pene, ne bi bilo primerno za spanje, se spominska pena uporablja le kot zgornji sloj ležišča. Za spodnji sloj, ki daje podporo telesu, pa se uporabljajo hladno valjana pena, vzmeti in podobni materiali.

Odločite se za vzmetnice in postelje po meri in si privoščite udoben, predvsem pa kakovosten spanec.
Vabljeni!


Postelja d.o.o. |Otroška ležišča po meri

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Postelja d.o.o.
Naslov
Zapuže 10 b
4275 Begunje na Gorenjskem
Delovni čas
pon - pet: 9 - 18h / sobota 9 - 12h
Spletna stran
E-pošta
080 14 99
04 532 57 74
Seznam fraz
izdelava vzmetnic, vzmetnice cenik, vzmetnice iz pene
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA