Skladiščni regali z izjemno nosilnostjo in zanesljivi varnostni trezorji

Skladiščni regali, včasih imenovani kar paletni, morajo biti pogosto kos nadpovprečno visokim obremenitvam. Da bi ostala konstrukcija stabilna v primeru shranjevanja težjega blaga, morajo biti skladiščni regali seveda izdelana iz dovolj trpežnih in vzdržljivih materialov z odlično nosilnostjo. Prav takšni skladiščni regali so vam na voljo v ponudbi podjetja ZAK inženiring.

Skladiščni regali iz našega prodajnega programa so primerni za različne vrste skladiščenja

Modularni skladiščni regali omogočajo ogromno svobode pri sestavljanju

Skladiščni regali iz našega prodajnega programa so primerni za različne vrste skladiščenja – odločite se namreč lahko za uvozno, potisno ali pretočno oziroma dinamično varianto. Pomembna odlika, ki jo imajo skladiščni regali, je ta, da so ustvarjeni tako, da omogočajo izjemno prilagodljivost. Gre namreč za t. i. modularni sistem montaže regalov, kar pomeni, da je mogoče elemente, iz katerih so sestavljeni skladiščni regali, prosto sestavljati v konstrukcije poljubnih dimenzij. Pri tem je možno izbirati med različnimi debelinami okvirja – odvisno od tega, kakšna je nosilnost skladiščnih regalov, ki jo potrebujete. Za še več stabilnosti priporočamo, da se odločite za dodatno ojačitev veznih nosilcev. Končna postavitev bo torej povsem prilagojena vašim zahtevam, po potrebi pa se skladiščni regali kasneje dopolnjujejo/nadgrajujejo oz. povezujejo v večje enote.

Na voljo še police za shrambo za manjše in srednje obremenitve

Skladiščenje pa ne vključuje zgolj izredno težkega blaga, za kar bi bili potrebni nadpovprečno trpežni skladiščni regali, ampak se pogosto pojavi tudi potreba po organiziranem shranjevanju malce lažjih predmetov. Tako se lahko odločite za police za shrambo z nekoliko nižjo nasilnostjo, ki pridejo v poštev za kleti, delavnice, laboratorije, arhive itn. Izbrati je torej možno police za shrambo najrazličnejšega blaga, katerih maksimalna nosilnost bo skladna s predvidenim namenom uporabe. Poleg klasičnih paletnih oziroma skladiščnih regalov so tako možni še drugi podtipi.

Kovinski skladiščni in pisraniški predali

Protivlomni trezorji – najboljša zaščita za dragocenosti, ki si jih lastite

Pomemben del naše ponudbe predstavljajo tudi trezorji, namenjeni zaščiti denarja in dragocenih predmetov pred tatvinami. Strankam ponujamo možnost izbire med tremi varnostnimi stopnjami. Najosnovnejša rešitev so trezorji, ki v skladu z evropsko normo CEN-EN 1143-1 ustrezajo varnostni stopnji 0. Ti so priporočljivo predvsem za domačo uporabo. Nekoliko naprednejši so trezorji »STAR-1«, ki praviloma povsem zadoščajo za uporabo v zlatarnah ipd. Zagotavljajo odlično zaščito pred poskusi vrtanja in žaganja, hkrati pa so odporni na plamene/ognjevarni. Za najzahtevnejše uporabnike pa so tu trezorji »STAR-2«, ki so izdelani v skladu s predpisi, ki po že omenjeni evropski normi veljajo za varnostno stopnjo 2. Tovrstni trezorji so pretrd oreh celo za najizkušenejše vlomilce. Zelo razširjeni so v bankah in podobnih ustanovah, Vsi trezorji se v osnovi zaklepajo z dvobradim ključem, ki ga na zahtevo kupca nadomesti ključavnica (mehanska ali elektronska), vendar bo v tem primeru potrebno doplačilo. Da bi zagotovili čim boljšo varnost, se priporoča, da se izbrani trezorji zasidrajo v tla, kar je mogoče storiti pri vseh omenjenih tipih.

Kovinske omare ter drugo pohištvo za pisarne in zdravstvene ustanove

Tretji steber ponudbe podjetja ZAK inženiring pa poleg različnih vrst regalov (naprednejši skladiščni regali in drugi tipi) ter protivlomne opreme sestavlja kakovostno pohištvo za pisarne. Kupcem ponujamo vrhunske kovinske omare, ki jih bo mogoče uporabljati še vrsto let, saj je material izredno odporen na najrazličnejše manj ugodne razmere. Čiščenje bo zelo preprosto, kovinske omare pa bodo poskrbele, da bo zaščita pomembnih dokumentov zares optimalna. Obenem so primerne za shranjevanje mnogih drugih predmetov (odvisno od specifik modela), npr. za prenosne računalnike in tablice, za čistila, za shranjevanje delovnih oblačil itn. Za povrh pa jih odlikuje moderen dizajn, ki popestri podobo prostorov. Med pohištvo za pisarne, ki ga najdete v naši ponudbi, med drugim sodijo še delovne mize in arhivski predalniki za dokumente, ki so zelo uporabni v zdravstvenih domovih in v bolnišnicah. Kose, ki jih potrebujete, vam po potrebi dobavimo v večjih količinah, pri čemer se lahko pohvalimo z izredno kratkimi dobavnimi roki.