Skladiščni kovinski regali

Nudimo kvalitetnte regale za različne uporabe. Izbirate lahko med arhivskimi, konzolnimi in paletnimi regali, kot tudi med regali za knjižnice, premičnimi regali in regali za manjše, sredje ter večje obremenitve.


Nudimo vam več vrst skladiščnih regalov:

Regali za večje obremenitve

Regali za večje obremenitve so primerni predvsem za večja skladišča. So kvalitetno izdelani in prilagodnjivi prostoru in potrebam skladiščenih izdelkov. Imajo širok nabor uporabe, enostavno se jih sestavi brez vijakov ter možnost lesenih ali kovinskih polic. Izbirate lahko njihovo višino, širino in globino ter število polic na samem regalu. Skladiščni regali nudijo možnost večetažnega skladišča (do tri etaže)

So idealna rešitev za prepolne prostore, saj prostor optimalno zapolnijo in ustvarijo tudi do 60% več prostora na tleh, kot smo ga imeli prej. Poskrbite za optimalen izkoristek vaših skladiščnih prostorov. Gre za sistem, ki je popolnoma prilagojen vašim zahtevam in željam. S pomočjo skladiščnih regalov, boste vaše prostore uredili in pospravili. Do produktov boste zlahka dostopali in jih po uporabi spet pospravili nazaj na mesto.


Skladiščni regali za velike obremenitveKovinski regali za velika skladišča


Regali za manjše in srednje obremenitve

Regali za manjše in srednje obremenitve so stabilni, sestavljivi brez vijakov (zatilni sistem) in prilagodnjivi vašim potrebam. Uporavljajo se za srednje velika skladišča ali delavnice in po potrebi tudi kleti. Njigova konstrukcija je narejena iz vroče cinskane pločevine. Police so prav tako kovinske in sestavljive, tako da je njihovo prestavljanje in sestavljanje enostavno. Lahko se jih uporabi tudi v arhivskem ali pisarniškem sektorju. Nosilnost posamezne police je vse do 330 kg.


Značilnosti kovinskih regalov za srednje in manjše obremenitve


Ugodne cene skadiščnih regalov


Cene skladiščnih regalov so odvisne od vrste skladiščnega regala, ki ga naročimo in od njegovih dimenzij, ki so odvisne od dimenzij produkta, ki ga skladiščimo ter prostora, v katerem bo skladiščni regal postavljen. Večja kot je nosilnost, masivnejši regal je potreben in cena je posledično nekoliko višja.


V kolikor vas zanima nakup skladiščnih regalov, pa so se vam ob brskanju po akcijski ponudbi skladiščnih regalov na naši spletni strani porodila vprašanja? Kontaktirajte nas po e-pošti ali po telefonu in pomagali vam bomo rešiti dvome. Lahko pa nas obiščete tudi v prodajalni, kjer vas bo pričakala ekipa sktrokovno podkovanih prodajalcev, ki vam bodo z nasveti, ki temeljijo na dolgoletnih izkušnjah, pomagala do nakupa optimalnega skladiščnih regalov za vas in vaše potrebe. Odločite se lahko tudi za nakup rabljenega skladiščnega regala in njegova cena bo še ugodnejša.