SKLADIŠČNI REGALI V AKCIJI


Ponujamo vam skladiščne regale v akciji. Naši skladiščni regali so kvalitetno izdelani. Pohvalijo se lahko z veliko prilagodljivostjo prostoru in skladiščenemu izdeleku ter z visoko nosilnostjo. Skladiščni regali so idealna rešitev za prepolne prostore, saj prostor optimalno zapolnijo in v prostoru ustvarijo tudi do 60% več prostora, kot smo ga imeli prej.


Naročite skladiščne regale po akcijskih cenah sedaj in poskrbite za optimalen izkoristek vaših skladiščnih prostorov. Gre za sistem skladiščnih regalov, ki je popolnoma prilagojen vašim zahtevam in željam. S pomočjo skladiščnih regalov v akciji, boste vaše prostore uredili in pospravili. Do produktov boste zlahka dostopala in jih po uporabi spet pospravili nazaj na mesto.
Po akcijskih cenah vam ponujamo več vrst skladiščnih regalov:
- arhivske regale, ki so namenjeni predvsem skladiščenju pisarniškega materiala,
- paletne skladiščne regale, ki so močni ter robustni in se uporabljajo za skladiščenje paletnega blaga,
- konzolne regale, ki so namenjeni skladiščenju dolgih predmetov,
- premične regale , ki so namenjeni shranjevanju pomembne dokumentacije in
- regale za večje obremenitve.

skladiščni regalskladiščni regali v akciji


UGODNE CENE SKLADIŠČNIH REGALOV


Cene skladiščnih regalov so odvisne od vrste skladiščnega regala, ki ga naročimo in od njegovih dimenzij, ki so odvisne od dimenzij produkta, ki ga skladiščimo ter prostora, v katerem bo skladiščni regal postavljen. Večja kot je nosilnost, masivnejši regal je za to potreben in posledično so tudi dimenzije okvirja večje in cena skladiščnega regala bo tako nekoliko višja.

VEČ O SKLADIŠČNI OPREMI TUKAJ


Vas zanima nakup skladiščnih regalov, pa so se vam ob brskanju po akcijski ponudbi skladiščnih regalov na naši spletni strani porodila vprašanja? Kontaktirajte nas po e-pošti ali po telefonu in pomagali vam bomo rešiti dvome. Lahko pa nas obiščete tudi v prodajalni, kjer vas bo pričakala ekipa sktrokovno podkovanih prodajalcev, ki vam bodo z nasveti, ki temeljijo na dolgoletnih izkušnjah, pomagala do nakupa optimalnega skladiščnega regala za vas in vaše potrebe. Odločite se lahko tudi za nakup rabljenega skladiščnega regala in njegova cena bo še ugodnejša.