Skladiščni regali oziroma regali za skladiščenje: konzolni, paletni itd.

Skladiščni regali so namenjeni ustreznemu in varnemu skladiščenju blaga. Na voljo so v različnih dimenzijah in nosilnostih, primerni pa so za skladiščenje raznovrstnega blaga. Zaradi svojih odličnih lastnosti omogočajo maksimalen izkoristek prostora. Skladiščni regali so hitri in enostavni za montažo in demontažo, njihova življenjska doba je dolga, saj so izdelani iz kakovostnih materialov. Nudimo vam širok izbor dimenzij, kar pomeni, da lahko izberete takšen regal, ki se bo popolnoma prilegal vašemu prostoru in tudi skladiščenemu materialu. V podjetju Zak d. o. o. vam zagotavljamo celostno ponudbo kovinske poslovne opreme, ki zajema področja varovanja in arhiviranja, dnevnega shranjevanja dokumentacije in drugih medijev. Naše rešitve so odlične za pisarne, banke in finančne ustanove, skladišča, šole, knjižnice, bolnišnice in ostale ustanove. V naši ponudbi se nahajajo praktični regali, konzolni regali za skladiščenje, skladiščni paletni regali in ostali kovinski skladiščni regali. Celotna ponudba je dostopna na spletni strani, vabljeni pa tudi v naš razstavni center, kjer vam bomo pri izbiri tudi ustrezno strokovno svetovali.

Kakšni morajo biti skladiščni regali?

Glede na dovoljene višine skladiščnih regalov in način skladiščenja palet se razlikujejo tudi paletna skladišča. Glavni in osnovni element regala so stranice, paletni nosilci in spojni elementi. Dobri skladiščni regali morajo biti funkcionalni, enostavni za montažo in demontažo ter kakovostni. Pri nas lahko dobite različne dimenzije regalov, ki omogočajo višinsko premikanje polic, premontažo, montažo različnih regalnih sklopov itd. Če se odločite za nakup pri nas, boste dobili odlične regale za skladiščenje, ki jih lahko popolnoma prilagodite svojim potrebam in željam ter potrebam vašega skladiščnega prostora.

Kakovostni in zanesljivi konzolni regali

Konzolni regali so regali za vse vrste obremenitev. So izredno fleksibilni, zanesljivi in varni. Konzolni regali so preprosti in samostoječi, namenjeni so za skladiščenje dolgega materiala, na primer cevi, lesa, knauf plošč, profilov itd. V naši ponudbi so vam na voljo različne izvedbe konzolnih regalov, ki so primerni za lažje in težje obremenitve, dostopni pa so v različnih dimenzijah. Predstavljamo vam nekaj lastnosti konzolnih regalov za skladiščenje: lahko jih poljubno sestavimo in kombiniramo, lahko so enostranski ali obojestranski. Na odlagalne ročice, ki so dolžine od 400 do 2000 mm, lahko namestimo kanuf plošče. Višina stebrov znaša tudi več kot 10 m, nosilnost stebra pa je 15 ton, nosilnost ročic pa tudi do 3 tone. Konzolni regali omogočajo ekonomično in optimalno izkoriščenje prostora za skladiščenje.

regali za skladiščenjeskladiščni paletni regali

Skladiščni paletni regali: funkcionalni in varni

Za ekonomično in optimalno izkoriščeno skladišče so odlična rešitev paletni regali. Ker so robustni in močni, so primerni za skladiščenje najrazličnejših materialov in izdelkov, prilagojeni pa so tudi uporabi različnih viličarjev. Paletni regali sodijo med najbolj razširjene in učinkovite pripomočke za skladiščenje. V naši ponudbi so van na voljo v različnih dimenzijah, ki jih lahko popolnoma prilagodite vašemu prostoru za skladiščenje. Kovinski regali so izredno priljubljeni, saj omogočajo poljubno sestavo regalih sklopov, ki so prilagojeni skladišču. Kovinski skladiščni regali iz naše ponudbe ustrezajo vsem standardom kakovosti, izpolnjujejo pa tudi vse zahteve paletnega skladiščenja. Deli kovinskih regalov so izdelani iz jekla, ki zagotavlja visoko stopnjo trpežnosti in dolgo življenjsko dobo. Paletni regali omogočajo neomejen dostop do shranjenih palet, poleg tega so prilagodljivi ne le prostoru, ampak predvsem skladiščenim paletam. Imajo možnost vgradne dodatne opreme, na primer polic, zato so s svojo prilagodljivostjo individualnim potrebam najboljša rešitev za statično ali dinamično skladiščenje palet.

Premični skladiščni regali

Naš prodajni program zajema tudi priljubljene premične skladiščne regale, ki se premikajo po tirnicah, ki so vgrajene v tla. Tak sistem omogoča trajnejše skladiščenje, navadno pa se uporablja za shranjevanje arhivske dokumentacije. Obstajajo premični regali, ki delujejo na ročni ali električni pogon. Naša ponudba je dostopna na spletni strani, kjer so vam na voljo tudi vse informacije o regalih in ostalih izdelkih.