Vgradne omare in garderobne sobe so estetske in praktičnevgradne omare cenik


V podjetju Zak d.o.o., že od leta 1991 zagotavljamo celostno ponudbo kovinske poslovne opreme, od področja varovanja in arhiviranja, dnevnega shranjevanja dokumentacije in drugih medijev ter izdelovanja vgradnih omar in garderobnih sob. Vgradne omare, katerih cenik lahko vidite na naši spletni strani, so idealen prihranek prostora predvsem v manjših stanovanjih in sobah, a to ne pomeni, da ne morejo biti v velikih prostorih. Nudimo tako vgradne omare pod stopnicami, kot vgradne garderobne omare v spalnici, predsobi ali katerem koli drugem prostoru. Obiščite nas in si zagotovite svojo vgradno omaro po meri.


Vgradne omare in garderobne sobe po meri za vsak prostor


Vgradna omara ali garderobna soba? Odločitev bo zelo verjetno pogojena z velikostjo prostora, kjer želite narediti vgradno omaro ali garderobno sobo. V kolikor živite v majhnem stanovanju, je veliko boljša izbira vgradna omara, ki idealno izkoristi majhen prostor, za večje spalnice oz. hiše pa je sanjska izbira garderobna soba, kamor lahko pospravite vse svoje obleke in obuvala in zato ne potrebujete omar. V našem podjetju izdelujemo vso pohištvo po meri, cene vgradnih omar in sob so na voljo na našem ceniku na spletni strani in prepričani smo, da bomo tudi za vas našli ustrezno rešitev.


Vgradne omare - poiščite cenik na spletni strani in izberite svojo


Vgradne omare po meri so vse bolj priljubljen del pohištva v stanovanju ali hiši, pa naj si gre za vgradno garderobno omaro v spalnici ali pa za vgradno omaro pod stopnicami. Na ceniku na spletni strani lahko vidite, da je cena vgradne omare odvisna od dimenzij ter od tega, koliko dodatne opreme (predali, obešalniki, police) želite imeti v omari. Ne glede na to, ali želite imeti vgradno omaro ali garderobno sobo, nas obiščite in si oglejte cenik vgradnih omar in skupaj bomo polepšali vaše stanovanje ali hišo.

Več o skladiščnih policah:www.vsi.si/zak/skladiscne-police

SPLETNA PRODAJA REGALOV

OMARE ZA ZDRAVSTVO

vgradne omare garderobne sobe cenik