Z regali do bolj organiziranega življenja

Regali so sistemi polic, ki so pritrjeni na ogrodje, ki je samostoječe ali pritrjeno na steno. V domačem in poslovnem okolju so nepogrešljivi, ker se z njimi večkratno izboljša izkoriščenost in uporabnost prostorov. Ponavadi imajo regali nastavljive razmike polic, prav tako pa se police poljubno dodajajo in odvzemajo. Največkrat so narejeni iz kakovostne kovine, kar poveča njihovo nosilnost, zaradi večje robustnosti pa so uporabni v prostorih, kjer uporaba lesa ni najbolj optimalna. Zaradi svoje prilagodljive sestave kovinskih polic, sploh pa enostavne montaže in demontaže, sestavljamo in prilagajamo regale svojim potrebam. Vse to omogoča, da je prostor učinkovito in praktično organiziran, kar pripomore ne le k boljši preglednosti in dostopnosti do spravljenih stvari, temveč tudi k boljšemu estetskemu videzu prostora.

Kovinske police za organiziranje opreme

Kovinske police za večje obremenitve

Ko je potrebno shraniti in praktično razporediti težje predmete, da so pri roki vedno, ko jih rabimo, je uporaba kovinskih polic verjetno ena izmed boljših rešitev. Nosilnost kovinskih polic, narejenih iz kakovostne pločevine, je neprimerno večja od drugih materialov. Uporabimo jih tako za shranjevanje palet v skladiščih, na primer za shranjevanje pnevmatik in orodja v garažah, v trgovinah pa so dandanes skorajda že nujne. Prav tako kovinske police uporabimo v prostorih, kjer zaradi večje vlažnosti in večjih nihanj temperatur niso najboljši pogoji za uporabo lesa oziroma vezanih plošč, na primer v vlažnih kleteh ali odprtih skladiščih.

Regali za shrambo so nujni za dobro urejen dom

Regali so največkrat namenjeni za shranjevanje stvari. Zaradi svoje minimalistične zasnove se njihova uporaba zlahka prilagodi vsakemu prostoru in namembnosti. Doma si z regali lično uredimo skoraj vsak prostor: v predsobi v njih shranjujemo čevlje, v dnevni sobi vanje lepo razstavimo svojo knjižno zbirko, v garaži oziroma lopi pa močne kovinske police pripomorejo k večji organiziranosti orodja. Še najbolj so jih vesele gospodinje, saj z njimi pregledno organizirajo svoje shrambe hrane. Tudi v kleteh, kjer obstaja večja možnost, da se kdaj kaj razlije, so kovinski regali za shrambo ozimnice najboljša izbira, saj jih je mogoče enostavno očistiti, tekočina pa pri tem ne poškoduje kovinskih polic.

Pisarniški regali – za shrambo dokumentov in za ažurne zadeve

V poslovnem okolju je smiselna uporaba pisarniških regalov nepogrešljiva za omogočanje dobrega delovnega procesa. Pregledno shranjevanje fasciklov, map in ostalega pisarniškega materiala zagotavlja, da je vse pri roki, kar je nujno za hitro odzivnost, ki je dandanes pogoj za dobro poslovanje. Sisteme pisarniških regalov lahko zaradi premičnih kovinskih polic povsem prilagodimo svojim potrebam, s premišljeno izbiro barvne lestvice fasciklov pa estetsko popestrimo delovno okolje. Za dolgoročno hranjenje dokumentov v poslovnem svetu uporabimo premične regale. Ti so med seboj povezani s tračnicami, po katerih jih ročno ali strojno premikamo. Ko se jih ne rabi, so stisnjeni skupaj, razmaknemo jih le po potrebi in zgolj v tisti vrsti, kjer imamo shranjene želene dokumente. Tako res kar najbolj izkoristimo prostor, ki ga imamo namenjenega za arhiviranje, dokumente pa hkrati zaščitimo pred sončno svetlobo, ki sčasoma poškoduje papir. S tem sistemom pisarniških regalov arhiviramo dokumentacijo na zelo varen način, saj je moč premične regale po potrebi zakleniti.

Kovinski pisarniško pohištvo za urejanje dokumentov

Drugo kovinsko pohištvo za pisarne

Za pohištvo za pisarne je najpomembneje, da je pohištvo kar najbolj prilagojeno delovnemu procesu in da ga s svojo funkcionalnostjo še olajša in pospeši. K temu največ pripomore smiselna razporeditev pohištva in kar največja dostopnost do ažurnih zadev. Kartotečni predalniki, predalniki za drobni material ali za viseče mape ter pisarniški regali s kovinskimi policami so dandanes nepogrešljivi v učinkovito urejenih poslovnih prostorih. Poleg praktičnosti imajo lep videz brezčasno oblikovanega pohištva za pisarne, kar pripomore k urejenemu videzu delovnega prostora. Sami lahko s premišljeno razporeditvijo in barvno usklajenostjo hranjenih stvari še polepšamo videz in si tako vizualno popestrimo marsikateri dan v poslovnem svetu.

Organizirajte svojo shrambo z kovinskimi policami