Garderobne omarice so narejene iz kovine

Garderobne omarice so odlična rešitev v različnih podjetij, saj omogočajo zaposlenim ali gostom zasebni prostor, kamor lahko odložijo svoje stvari, se preoblečejo in zavarujejo vrednejše stvari. V podjetju Zak d.o.o., se od leta 1991 ukvarjamo s prodajo kovinske poslovne opreme, od garderobnih omaric, pisarniških in skladiščnih regalov do varnostnih omar in trezorjev, odvisno od vaših želja in potreb. Garderobne omarice imajo širok spekter uporabe in jih lahko uporabljamo v podjetjih, trgovinah, javnih ustanova, bankah, knjižnicah in športnih organizacijah, saj omogočajo osebam shranjevanje stvari in oblek. Izbirate lahko med različnimi vrstami kovinskih garderobnih omar od garderobnih omar z drsnimi vrati ali brez, nudimo vam različne velikosti in barve, ki se bodo ujemale z ostalo notranjo opremo. Za več informacij obiščite našo spletno stran ali pa nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri.

Kakovostne garderobne omarice s katerimi boste zaščitili lastnino

Garderobne omarice najdemo v športnih objektih in javnih ustanovah

Garderobne omarice imajo širok spekter uporabe in jih najdemo tako v različnih javnih ustanovah, manjših delavnicah, večjih podjetjih ter športnih organizacijah, kjer opravljajo podobno funkcijo in sicer shranjevanje oblek in ostalih stvari. V večini primerov gre za navadne garderobne omarice na ključ, kar pomeni, da ima vsaka omarica svoj ključ, s tem pa uporabniku zagotavlja zasebnost in obenem možnost shranjevanja vrednejših stvari, saj nima nihče drug dostopa in ste lahko tako ob uporabi popolnoma mirni, seveda pa se lahko odločite za garderobne omare z drsnimi vrati z ali brez ključa. Ne glede na to ali potrebujete garderobno omarico v podjetju, telovadnici ali kje drugje, smo prepričani, da vas bo navdušila, saj je narejena iz kovine, ki je izjemno trpežen material, kar zmanjša nevarnost vdiranja v omarice, obenem pa nudi lep zunanji videz, ki ga lahko kombinirate z ostalimi stvarmi v prostoru. Kovinske garderobne omare zagotavljajo varnost in dolgo življenjsko dobo.

Garderobne omarice, pisarniški materiali in varnostne omare

V podjetju Zak d.o.o. nudimo našim strankam kakovostno ponudbo kovinske poslovne opreme, kamor poleg garderobnih omaric spadajo še pisarniški in skladiščni regali, kovinski predalniki ter varnostna oprema. Med pisarniške in skladiščne regale uvrščamo cinkane oz. barvane regale, ki so primerne za delavnice in večje hale, premične regale, ki jih lahko, kot že ime pove premikamo in so mobilni, regale za večje obremenitve, konzolne regale in regale za posebne namene. Kovinski predalniki in omare zajemajo podmizne predalnike in predalnike za kartoteke, kamor lahko shranjujete pisarniški material, kovinske garderobne omare, omare za čistila in ostale omare, varnostne omare in trezorji pa omogočajo varno shranjevanje vrednejših stvari so protipožarni in ustrezajo evropskim standardom. Ne glede na to, za katero stvar se boste odločili v našem podjetju, smo prepričani, da boste zadovoljni tako s kakovostjo poslovne opreme iz kovine kot tudi dolgo življenjsko dobo.

Kovinske garderobne omare z dolgo življenjsko dobo

Garderobna omara z drsnimi vrati ali brez po ugodni ceni

Garderobne omarice so eden najbolj prodajanih produktov v našem podjetju, saj jih lahko imate v kateremkoli prostoru, ne glede na to, s čim se ukvarjate, omare pa bodo služile shranjevanju oblek in ostalih stvari, ki jih ne potrebujete med delom ali drugo aktivnostjo. Nudimo vam različne vrste garderobnih omar, z drsnimi vrati ali brez, odvisno od vaših želja in potreb, v večini primerov pa so kovinske garderobne omare narejene s ključavnico in ključem, kar pomeni, da lahko vanjo shranite tudi vrednejše stvari. Garderobne omarice so narejene iz kvalitetnih kovinskih materialov, ki zagotavljajo kakovost in dolgo življenjsko dobo, obenem pa so prijetne na pogled in se podajo v vsak prostor. Izbirate lahko med različnimi barvami in velikostmi garderobnih omaric. V kolikor imate glede omaric kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali z nasveti.