Premični skladiščni regali - 3 tipi premičnih regalov


V podjetju Zak d.o.o. že več kot 20 let nudimo kar najbolj celostno ponudbo kovinske poslovne opreme, namenjene vsem vrstam skladiščenja in arhiviranja dokumentacije. Našo pestro ponudbo sestavljajo pisarniški in skladiščni regali in police, kovinski predalniki in omare ter varnostne omare in trezorji. Poseben sistem skladiščenja in arhiviranja predstavljajo premični skladiščni regali. Premični sistemi regalov je nameščen na premične podstavke, ki se premika po tirnicah, vgrajenih v tla skladiščnega prostora. Premični skladiščni regali so namenjeni shranjevanju dokumentacije, možna pa je uporaba tudi za ostale namene. Prednost sistema je, da se izkoriščenost prostora poveča tudi več kot 80%. Glede na pogon razlikujemo premične regale na ročni pogon in električni pogon. Pri uporabi električnega pogona upravljamo z regali preko nadzorne plošče. Električni pogon se načeloma uporablja za večje sisteme, kjer so obremenitve visoke in bi bil zaradi tega ročni pogon težaven. Delovanje električno krmiljenih regalov je varno, saj so le ti opremljeni s senzorji in se v primeru ovire ustavijo, za premik in odprtje željenega prostora pa je dovolj le pritisk na tipko za premik željenega regala.

Na voljo so tri izvedbe premičnih regalov:
1. arhivski premični skladiščni regali za dokumentacijo;
2. arhivski premični skladiščni regali za večje obremenitve;
3. premični paletni regali za trajnejše skladiščenje palet ali ostalega težkega blaga.

skladiščne policepremični skladiščni regali


Premični skladiščni regali - kovinski regal na kolesih


Kovinski regal na kolesih je namenjen dnevnemu odlaganju dokumentov. Ker je regal postavljen na stabilna kolesa, ga z lahkoto prestavljamo glede na mesto odlaganja. Kovinski regal na kolesih je praktičen in vsestranski element, ki omogoča urejeno shranjevanje stvari v podjetju. Kovinski regal na kolesih uporabljamo tako v pisarnah in arhivih kot tudi v delavnicah in skladiščih.

Kovinske police in regali so trpežne in vzdržljive, predvsem pa higienične in enostavne za vzdrževanje ter na voljo po ugodni ceni. Zakaj si jih ne bi nabavili tudi vi? Obiščite nas.

SKLADIŠČNI REGALI