SKLADIŠČNI REGALI


Skladiščni regali služijo skladiščenju težjih predmetov. Skladišni regali so samostoječi, trdni in močni. Z uporabo skladiščnih regalov bomo prostor optimalno izkoristili, saj bomo lahko predmete shranili na točno določena mesta. Predmeti bodo lahko dostopni, v prostoru pa bomo s pomočjo skladiščnih regalov ustvarili red, v katerem se bomo vedno znašli in do željenega predmeta prišli kar se da hitro.
Regali so izjemno prilagodljivi skladiščenemu izdelku, saj se police regala lahko po svojem nosilcu premikajo in se tako nastavijo na poljubno višino.

VEČ O SKLADIŠČNI OPREMI


PREMIČNI SKLADIŠČNI REGALI


Potrebujete prostor, kamor boste shranili zaupne dokumente ali manjše predmete večjih vrednosti, do katere lahko dostopa le peščica ljudi? Ponujamo vam premične skladiščne regale. Premične skladiščne regale ločimo glede na pogon. Poznamo premične skladiščne regale na ročni in na električni pogon.
Premični skladiščni sistem je primeren za več vrst objektov:
- pisarne,
- knjižnice,
- muzeje,
- industrijske prostore.


Z uporabo premičnih skladiščnih regalov se izkoriščenost prostora znatno poveča. Prostor je z njihovo uporabo urejen, stvari pa so postavljene na svoje mesto. Do predmeta tudi zlahka dostopamo. Nosilnost police regala znaša med 80kg in 300kg, cel regal pa nosti tudi do 5000kg. Nosilnost regala je seveda odvisna od njegovega namena. V kolikor boste v njem skladiščili večje in težje predmete, je potrebno naročiti regal, ki nudi večjo nosilnost.


Zraven samega regala pa lahko naročite tudi dodatno opremo:
- stranske zaslone,
- izvlečne predale in okvirje,
- držalo za knjige,
- vodilo za garderobo,
- razdelilce,
- izvlečne police.

skladiščni regalipaletni skladiščni regali


Nakup skladiščnih regalov v našem podjetju se vam splača. Regale prodajamo tudi po akcijskih cenah. Tudi nasplošno smo s cenami premičnih regalov izjemno konkurenčni ostalim podjetjem. Naši izdelki so kvalitetni in prilagodljivi in ponujajo ogromno prostora za shranjevanje.
Našo ponudbo skladiščnih regalov si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer boste zasledili tudi akcije skladiščnih regalov. Lahko pa nas kontaktirate tudi po telefonu oz. e-pošti ali pa nas obiščete kar v naši prodajalni in se o kvaliteti izdelkov prepričajte na lastne oči. V primeru dvomov, vam bomo svetovali in vam tako pomagali do optimalne izbire in odličnega nakupa skladiščnega regala.