Visokokakovostno pohištvo za vsako pisarno, pa tudi za v garažo

Kovinsko pohištvo je, ali bi vsaj moralo biti, del vsake pisarne ali poslovnega prostora. Kovinsko pohištvo je namreč v primerjavi z lesenim bolj vzdržljivo in predvsem bolj enostavno za uporabo kot leseno pohištvo.

Kovinsko pohištvo, med drugim kovinske omare in kovinski regali, pa tudi predalniki in police, visoke kakovosti že vrsto let izdelujemo v podjetju Zak d.o.o. Naše podjetje se ukvarja predvsem z inžineringom, prodajo in montažo kovinskega pohištva. Visokokakovostno kovinsko pohištvo, ki ga izdelujemo je primerno za vse vrste poslovnih prostorov.

Pomagali vam bomo pri načrtovanju prostorske ureditve in vam nudili svetovanje pri izbiri materiala. Prav vsak kos pohištva v ponudbi je okolju prijazen in ustreza varnostnim direktivam EU. Zak d.o.o je znan predvsem po pestri izbiri in kupcu prijaznim cenah.

Kovinsko pohištvo v naši ponudbi je primerno za pisarne, za zdravstvene zavode, šole, vojaške objekte, knjižnice, šolske učilnice, garderobe in delavnice, v njih lahko shranjujete tudi čistila vseh vrst. Ponujamo pa tudi manjše kovinsko pohištvo primerno za mobilnike, tablice in prenosne računalnike.

Kovinske omare in regali za vsak poslovni prostor

Kovinske omare in regali, ki jih izdelujemo v podjetju Zak d.o.o so primerni za shranjevanje vseh vrst materialov in so kot taki uporabni ne le v pisarnah, temveč tudi v poslovnih prostorih in celo v proizvodnih halah. Kovinske omare in regali so trpežni in omogočajo predvsem preglednješe in enostavnejše shranjevanje.

Regali in omare različnih barv in modelov se bolj podajo v manjše prostore, t.j. pisarne. V našem podjetju vam ponujamo tudi kovinske police, ki se odlično obnesejo tudi pod večjimi obremenitvami in se kot take bolj podajo industrijskim obratom.

Nudimo vam različne modele kovinskih omar. Med njimi garderobne omare, ki so primerne za pisarniške prostore, pa tudi omare za shranjevanje čistil, omare z drsnimi vrati in ključavnicami, pa tudi omare odprtega tipa.

Naša kovinska delavniška omara UWS vam npr. omogoča varno shranjevanje predmetov, sploh tam kjer obstaja možnost razlitja. To omogočajo police, ki imajo dvignjen rob. Police so višinsko prestavljive.

V ponudbi pa imamo tudi kovinsko omaro za garaže in garderobne bokse.

Kovinski predalniki in police

Naši kartotečni kovinski predalnik so primerni za shranjevanje visečih map in kartotek različnih dimenzij. Vsak predalnik je pravilno obtežen in tako zaščiten proti prevrnitvi, opremljen je tudi s ključavnico.

Kovinska dna predalnikov so primerna za odlaganje neposredno na površino. Njihova nosilnost je med 40 in 60 kg (odvisno od modela predalnika), prav vse pa je možno razdeliti s pregradami.

Pošlji povpraševanje
 • Predalnik za arhive

  Predalnik za arhive Arhivska predalnik

 • Kovinska omara za shranjevanje

  Kovinska omara za shranjevanje Kombinirana kovinska omara za shranjevanje

 • Garderobna omara

  Garderobna omara Kovinska garderobna omara

 • Omara za gasilce

  Omara za gasilce Kovinska omara za gasilce

 • Kovinska omara

  Kovinska omara Kovinska omara z razdelki

 • Drsna vrata omara

  Drsna vrata omara Kovinska omara z drsnimi vrati

 • Kovinski predali

  Kovinski predali Kovinska omara s predali

 • Kovinski predalnik za zdravstvo

  Kovinski predalnik za zdravstvo Kovinski predalnik za zdravstvo za shranjevanje dokumentacije

 • Omara za čistila

  Omara za čistila Omara za čistila

 • Predalnik za shranjevanje

  Predalnik za shranjevanje Predalnik za shranjevanje računalnikov