Orodna omara - kovinska omara za orodje ali za hodnik najboljša rešitev

Orodna omara po meriOrodna omara nam omogoča urejeno in pregledno shranjevanje ter enostaven dostop do orodja. Enostavne kovinske omare najdemo v pisarnah, skladiščih, bankah in finančnih ustanovah, trgovinah, bolnišnicah, knjižnicah, šolah, arhivih, muzejih ter drugih državnih ustanovah in športnih organizacijah. Kovinsko pohištvo se pretežno uporablja v dveh primerih: kadar potrebujemo vzdržljivost in kadar želimo nekaj zaščiti. Najpogosteje se uporabljajo različne oblike železa, v nekaterih primerih pa tudi aluminij.
V podjetju Zak d.o.o. vam lahko ponudimo kakovostne kovinske omare po meri vaših želja in potreb. Lepa arhivska kovinska omara bo v vaši pisarni poskrbela za urejeno in varno shranjevanje dokumentov, obenem pa tudi za lepši in prijetnejši videz vaših pisarniških prostorov. Arhivske omare po meri lahko postavite kamorkoli in s tem maksimalno izkoristite vaš prostor v pisarni; ali pa na hodniku, kamor lahko postavimo kovinske omare za hodnik.
Arhivske kovinske omare po naročilu lahko uporabimo tudi za orodje ali čistila. Orodna omara bo s perforirano ploščo, zabojčki za odlaganje orodja in izvlečnimi policami vnesla red v vašo delavnico, saj boste v njej lahko lepo in pregledno shranili vse vaše orodje.
Kovinsko pohištvo je primerno tudi za shranjevanje vrednejših stvari. Najbolj so poznani sefi, v podjetju Zak d.o.o. pa so vam na voljo tudi varnostne omare, ki so večje kot sefi, a imajo tanjše stene. Kljub temu so primerne za hrambo nekaterih vrednejših stvari, še posebej, če so ognjevarne.

Orodna omara na voljo v različnih dimenzijah

Kovinske omare za orodje ali hodnik so bolj higienične in enostavnejše za vzdrževanje kot lesene. Na površinah in težje dostopnih mestih lesenih omar se velikokrat nabira umazanija, ki jo le s težavo odstranimo. Pri kovinskih omarah pa prah hitro in enostavno obrišemo s suho ali mokro krpo.
Pri izbiri ustrezne omare za orodje ali hodnik vam bo pomagalo naše strokovno usposobljeno osebje. Orodna omara je na voljo z eno- in dvokrilnimi vrati, medtem ko so kovinske omare za hodnik in pisarne na voljo tudi z drsnimi ali rolo vrati. Orodna omara ima kovinske police, ki so prilagodljive do 25 milimetrov, njihova nosilnost pa znaša 60 kilogramov. Površina na vrhu omare za orodje je tudi dodatno zaščitena.

Ustrezna orodna omara bo vašo delavnico, klet ali garažo spremenila v urejeno in prijetno delovno okolje. Zato nikar ne odlašajte in nas obiščite. Vabljeni!


Zak d.o.o. | Kovinske omare po meri za vse vrste skladiščenja in arhiviranja - povezave do naše spletne strani: