Kakovostne arhivske omare


V podjetju ZAK d.o.o. vam zagotavljamo pestro ponudbo arhivskih omar in drugega kovinskega pohištva po ugodnih cenah. Zelo radi se prilagodimo tudi vašim željam in potrebam, ter arhivske omare tako oblikujemo, nudimo tudi možnost izdelave premičnih kovinskih omar. Več dodatnih informacij lahko dobite na naši spletni strani ali pa nas obiščite v našem razstavnem salonu.

PREVERITE TUDI OGNJEVARNE OMARE


Premične arhivske omare ali drugi modeli


Pri nas so na voljo različni modeli arhivskih omar, ki jih prilagodimo vašim potrebam. Na voljo so premične arhivske omare ali arhivski predalniki. S pomočjo premičnih arhivskih omar lahko shranjujete vse vrste arhivskega gradiva, dokumentov, poročil in pogodb ter drugih pomembnih predmetov. Arhivske kovinske omare podjetja ZAK d.o.o. so narejene po najboljših standardih na področju varovanja in arhiviranja dokumentacije ter drugih medijev. Arhivske omare so izdelane iz visokokakovostnih in trpežnih kovinskih materialov, ki so v skladu z evropskimi varnostnimi predpisi in direktivami. Naši izdelki so okolju prijazni.
Poleg premičnih arhivskih omar ponujamo tudi drugo kovinsko pohištvo, kot so kovinski regali, trezorji in varnostne omare, ki so primerni za razne finančne ustanove, trgovine, bolnišnice, izobraževalne ustanove in druge. Ponujamo tudi razne arhivske predalnike in podmizne predalnike za pisarne. Več informacij o pestri ponudbi dobite na naši spletni strani.

Premične arhivske omareArhivska omara cena


Ugodne cene arhivskih omar


Nudimo vam ugodne cene arhivskih omar in drugega kovinskega pohištva, ki je narejen iz kakovostnih in trpežnih materialov. Arhivske omare bodo varovale vaše dokumente in pomembne predmete pred neželenimi pogledi in tako bodo ti ostali na varnem. Naše arhivske omare so protivlomne in ognjevarne, kar še dodatno poskrbi za vaše pomembne dokumente. Cenik arhivskih omar in drugih izdelkov lahko najdete na naši spletni strani:http://zak.si/ ali pa nas poiščete v razstavnem prostoru in z veseljem vam bomo pomagali.