Skladiščni regali – kovinski regali za večje in manjše obremenitve

Skladiščni regali niso namenjeni le za skladišča, temveč si jih mnogi omislijo tudi za domačo rabo. Le-ti namreč omogočajo organiziranje najrazličnejših stvari – težjih in lažjih, velikih in majhnih, poleg tega nudijo preglednost in so enostavni za čiščenje. Izdelani so iz kakovostnih, močnih stebrov, na katerih so pritrjene police različnih globin. 

V podjetju Zak d. o. o. imamo na voljo arhivske, konzolne, premične, regale za knjižnice, močne paletne ter regale za delavnico oz. modele za večje obremenitve. Pri nakupu našim strankam radi priporočimo modularne modele, ki jih je mogoče prilagajati razpoložljivemu prostoru in po potrebi tudi dokupiti. 

Kovinski regali za delavnico so praktični, saj lahko police nastavimo po želji naših strank, te pa jih lahko kasneje tudi same prilagajajo trenutnim potrebam, ki se pri nekaterih dejavnostih pogosto spreminjajo. Prav zato morajo tako regali, kot skladiščne police nuditi možnost enostavnega razstavljanja in sestavljanja ter tako omogočati tekoče in organizirano delo. 

Preglednost in urejenost sta pri shranjevanju najrazličnejših artiklov zelo pomembni, zato je treba pri izbiri opreme za skladišče dobro premisliti, kakšna bo najbolje služila svojemu namenu. Pri tem pa nikakor ni priporočljivo gledati samo na ceno, saj morajo biti skladiščne police in kovinski regali za delavnico varni za zaposlene in, ne nazadnje, varni tudi za skladiščene stvari.