Regali in police za dom, pisarne, delavnice, garaže, arhive in skladišča

Regali policeRegali za dom in skladiščne police iz kovine so del široke poslovne ponudbe podjetja Zak d.o.o., ki je specializirano za kovinsko poslovno opremo, namenjeno vsem vrstam skladiščenja in arhiviranja.
Urejeno okolje v pisarni ali skladišču ni pomembno le zaradi videza, temveč tudi iz povsem praktičnih razlogov. Če je vsaka stvar na svojem določenem mestu, jo bomo vedno lahko našli. Zato vam za čim bolj funkcionalno poslovanje in skladiščenje nudimo različne kovinske regale in police, od paletnih, konzolnih in premičnih do elegantnih arhivskih regalov. Iz kovine poleg regalov izdelujemo tudi predalnike in omare, varnostne omare in trezorje.
Pravilno izbrana poslovna oprema bo vaši pisarni zagotovila urejenost in preglednost, obenem pa bo pripomogla k nižjim stroškom poslovanja. Garažni regali, skladiščne police in ostala oprema za dom so izdelani iz kakovostnih materialov, vrhunska je tudi sama izdelava. Kovinski skladiščni regali so skladni z direktivami in varnostnimi predpisi EU, prijazni do okolja ter na voljo po ugodni ceni. Primerni so za vse pisarne, banke in finančne ustanove, trgovine, bolnišnice, knjižnice, skladišča, garaže, šole, arhive, muzeje, druge državne ustanove in športne organizacije. Kateri skladiščni regali ali skladiščne police so za vas najprimernejši, pa je odvisno predvsem od vrste, količine in obrata skladiščenega blaga, velikosti skladiščnega prostora ter poteka transportnih poti.

Elegantni arhivski kovinski regali in police za večjo urejenost prostora

Skladiščne kovinske police

Barvani polični regal za skladišča serije SP je namenjen predvsem skladiščenju majhnih delov, vzorcev ali dokumentacije v arhivih in pisarnah. Lepo in funkcionalno oblikovani sestavni deli omogočajo enostavno in hitro sestavo regala. Skladiščne police so izdelane iz jekla najvišje kakovosti, možna je tudi dodatna ojačitev za večje obremenitve. Tako garažni regali kot regali za dom imajo odprte stranice, ki pa jih je mogoče tudi zapreti. Za dodatno ojačitev regala je možna tudi uporaba križev. Priporočljivo je pritrjevanje v steno oz. povezovanje regalov med seboj za večjo trdnost.
Sestavljivi polični regali za dom serije REX pa so med drugim primerni za industrijo, delavnice ali skladišča s pnevmatikami. Skladiščne police so sestavljive glede na globino regala in nosilnost, ki jo potrebujete. Poleg visoke nosilnosti polic, regal odlikuje tudi prijetna oblika in dizajn. Globina regalov je lahko od 200 do 1.000 milimetrov, višina pa je standardna ali pa tudi do 10.000 milimetrov. Na voljo so pocinkani ali lakirani garažni regali za dom. Standardni izdelki v cinkani verziji so vedno na zalogi in so vam na voljo v nekaj dneh po naročilu. Vabljeni!