Pisarniški regal - praktičen, z veliko prostora za shranjevanje


Pisarniški regal skupaj s pisarniško omaro in predalnikom služi za shranjevanje in odlaganje. Predalnik lahko pripnemo k mizi ali ga potisnemo pod mizo, omaro oziroma pisarniški regal pa običajno postavimo k bližnji steni, da nam je čimbolj pri roki. Pisarniški regal nudi prostor za vse: fascikle, dokumentacijo, listine ... V pisarniških regalih je dovolj prostora za vse, kar želite imeti vedno na očeh.


Ne samo, da mora pisarniški regal biti uporaben in priročen, obenem mora biti tudi privlačen na pogled. Na voljo so pisarniški regali in police različnih mer, z različnimi globinami polic, v različnih barvnih odtenkih in materialih. Tako lahko povsem po potrebi izberete pisarniški regal, ki vam bo pomagal organizirati prostor okoli vas na najbolj učinkovit način.

arhivske omare za pisarnoskladiščni pisarniški regali


Kovinski regali in police so trpežni, vzdržljivi in cenovno ugodni


Kovinski regali in police, tako skladiščni kot pisarniški, predstavljajo pravo rešitev skladiščenja in arhiviranja za vse pisarne, banke in finančne ustanove, trgovine, bolnišnice, knjižnice, skladišča, šole, arhive, muzeje, druge državne ustanove in športne organizacije. Kovinsko pohištvo za shrambo je trpežno in vzdržljivo, predvsem pa higienično in enostavno za vzdrževanje.
Kovinski regali za fascikle so zaradi možnosti različnega sestavljanja zelo priljubljeni, zato pisarniški regal ne najdemo samo v pisarnah, ampak tudi v delavnicah. Regali in police omogočajo preglednost in urejenost, povsem enostaven in smiseln način zlaganja, predvsem pa lažji dostop do shranjene dokumentacije.

REGALI ZA DOM


Urejeno okolje v pisarni ali skladišču ni pomembno le zaradi videza, temveč tudi iz povsem praktičnih razlogov. Če je vsaka stvar na svojem določenem mestu, jo bomo vedno lahko našli. Zato vam v podjetju ZAK d.o.o. nudimo pravo rešitev za urejeno in pregledno skladiščenje in arhiviranje. Kovinski regali in police bodo učinkovito dopolnili vaše pisarniško pohištvo in vam omogočili pregledno hrambo dokumentacije, arhivskih škatel oziroma raznih zalog blaga. Zato nikar ne odlašajte in nas obiščite. Vabljeni.