PALETNI REGALI ZA SKLADIŠČENJE


Skladiščni paletni regali so najbolj raširjen sistem za skladiščenje blaga ineden izmed najbolj razširjenih sistemov skladiščenja palet nasploh. Paletni regali se uporabljajo v manjših skladiščih, kot tudi za potrebe velikih skladišč in distribucijskih centrov. Skladiščni paletni regali v popolnosti ustrezajo potrebam modernega paletnega shranjevanja - njihova montaža je hitra, prav tako so možne ponastavitve paletnih regalov. Njihova stabilnost je dobra in nosijo do 20 ton. Zaradi prilagodljivosti regalov je omogočen popoln izkoristek prostora. Zaradi premičnih polic, lahko regale idealno prilagodimo izdelku, ki ga želimo skladiščiti.

Okvir skladiščnega paletnega regala sestavljajo jekleni stebri T prereza in z režami na razdalji 50/75mm. Debelina okvirja posameznega paletnega regala je odvisna od željene nosilnosti. Stebri so med seboj povezani s prečnimi in diagonalnimi palicami, ki so na vertikalni stranici pritrjene z jeklenimi vijaki. Vezni nosilci nosijo police. Izdelani so iz perofiliranega jekla, po standardu za nosilne konstrukcije. Na koncih so pritrjeni z jeklenimi sponkami. Police so sestavljene iz serij manjših vložkov različnih širin in debelin.

VEČ O SKLADIŠČNI OPREMI TUKAJ


Ločimo lahko med različnimi vrstami paletnih regalnih sistemov:
- selektivni regali,
- paletni regali, z daljinsko vodenim vozičkom, ki se premika med njimi,
- regali za palete z ozkimi prehodi,
- skladiščni potisni regali,
- paletni regali z dvojno globino,
- pretočni regali,
- drive-in regali,
- mobilni paletni regali za skaldiščenje.

paletni regal dimenzijepaletni regal skladiščenje


Skladiščne regale lahko pri nas kupite v različnih odtenkih modre barve. Dimenzije paletnih regalov so odvisne od materiala, ki ga želite skladiščiti.

Skladiščni paletni regali - dodatna oprema


Za skladiščne paletne regale je možno kupiti tudi dodatno opremo. Med le-to spadajo:
- spojni elementi za nadgradnjo regalov,
- nastavek za kabelsko stojalo,
- nastavek za hrbtno vezavo regalov,
- različne zaščite okvirja,
- nastavek za zvitke in tuljave,
- natične vilice za viličar,
- podporna roka za palete,
- nastavek za police.

Paletni sistem skladiščnih regalov


Če potrebujete paletni sistem regalov za shranjevanje najrazličnejših predmetov, smo pravi naslov za vas. Našo ponudbo paletnih regalov si lahko ogledate na naši spletni strani ali pa nas obiščete v prodajalni. Kontaktirate nas lahko po telefonu ali preko spleta. Če vas zanima nakup paletnih regalov nam po spletu lahko pošljete povpraševanje in pripravili vam bomo ponudbo. V primeru dodatnih vprašanj se obrnite na naše prodajalce, ki vam bodo z veseljem pomagali s strokovnimi in koristnimi nasveti ter vam tako olajšali pot do odločitve.