Omare s policami za hodnik - tradicija, kakovost, estetika


Omare s policami so nepogrešljiv del skoraj vsakega poslovnega in bivalnega prostora. Potrebujemo jih v pisarnah, garderobah, delavnicah, pa bolj specializirane tudi v zdravstvu, za čistila, otroške sobe in podobno. Prav tako široko iskane so tudi omare za hodnik, ki omogočajo enostavno preglednost in organiziranost vašega vsakdana. Pri ZAK d.o.o. se s prodajo kakovostne kovinske opreme ukvarjamo že več kot dve desetletji in pol. V tem času smo si zagotovili bogate izkušnje, katerih plod so zadovoljne stranke, ki se vedno znova vračajo k nam.


Najboljše omare s policami za hodnik po vašem okusu!


Pri ZAK d.o.o. zagotavljamo, da se v naši ponudbi najde nekaj za prav vsak okus. Nudimo tudi druge barve omar s policami po naročilu ter tako poskrbimo za maksimalno estetiko vašega prostora. Ponujamo namreč široko paleto produktov med katerimi lahko najdete:

  • viseče omare: nudimo tud predalnike za viseče mape in drobni material
  • kartotečne omare (cena, ki je izjemno ugodna!): številne zasebne in javne zdravstvene ustanove po celi državi so nam zaupale pri nakupu kartotečnih omar po ugodni ceni. Naše bogate reference si lahko preberete na naši spletni strani.
  • omare z drsnimi vrati
  • omare za orodje
  • ognjevarne omare


omare za hodnikomara s policami


Kaj odlikuje naše omare s policami za hodnik?


Naše rešitve niso namenjene zgolj poslovnim prostorom. Omare s policami in drugi produkti so primerni na splošno za banke in finančne ustanove, trgovine, bolnišnice, kjnižnice, šole, zavode, skladišča, muzeje, državne ustanove in še več. Nudimo vam izjemno kakovostne produkte, ki so v skladu z direktivami in varnostnimi predpisi EU. Poleg tega lahko pri nas najdete tudi:

Obiščite našo poslovno enoto z razstavnimi prostori na Kamniški 27 v Ljubljani in se na lastne oči prepričajte o naši pestri ponudbi. Za vsa vprašanja o omarah s policami in drugimi elementi naše ponudbe vam bo na voljo naša prijazna ekipa svetovalcev. Za ogled celotne ponudbe obiščite našo spletno stran: http://zak.si/katalog/kovinsko-pohistvo/za-garderobe/garderobne-omare-bisley