DIMENZIJE PALETNIH REGALOV


Dimenzije paletnih regalov so določene glede na nosilnost posameznega regala in od prostora, ki ga imamo za skladiščenje na razpolago. Večja kot je željena nosilnost, masivnejša mora biti konstrukcija paletnega regala, kar pomeni, da je njegov okvir debelejši in da so police daljše ter širše, posledično pa so dimenzije paletnega regala večje.

O dimenzijah posameznega paletnega regala se z vami dogovorimo ob samem naročilu in vam pomagamo s koristnimi nasveti in odgovori na vaša vprašanja.

REGALI ZA DOM IN KLET

PONUJAMO TUDI PRETOČNE PALETNE REGALE


Pretočni paletni regali so primerni za skladišča, kjer je potreben hiter dostop do različnih izdelkov in je v skladišču veliko prometa. Pretočni paletni regali so za takšna skladišča idealni, saj porabijo tudi do 60% manj prostora od klasičnih skaldiščnih polic.

Pri pretočnih paletnih regalih gre za sistem, kjer ena paleta potuje noter, druga pa ven. Palete se postavijo v regalne hodnike, na površino za natovarjanje. Zaradi gravitacije se avtomatsko peljejo naprej po transporterju s kolesi, ki je rahlo nagnjen. Na stezi transporterja so nameščeni zaviralni valji, ki nadzorujejo hitrost drsenja palete po transporterju. Ko se palete pripejo na površino za nalaganje, se kontrolirano ustavijo. V sistemu pretočnih paletnih regalov potrebujemo dva prehoda za viličarje - enega za natovarjanje in enega na strani za prevzem.

paletni regaldimenzije paletnih regalov

Ta tip tehnologije skladiščenja se najpogosteje uporablja v industriji izdelave pijač, pa tudi v predelovalni industriji, omogoča pa hitrejši in enostavnejši način dela v skladišču.

S prodajo paletnih regalov se ukvarjamo že vrsto let. V kolikor vas zanima nakup pretočnih paletnih regalov nas obiščite v naši poslovalnici in si jih oglejte ter prodajalca povprašajte za nasvet. Lahko si jih ogledate tudi na naši spletni strani. V kolikor se vam porajajo vprašanja o dimenzijah paletnih regalov nas o tem povprašajte po e-pošti ali po telefonu in pomagali vam bomo. Seveda se lahko oglasite tudi v naši poslovalnici, kjer vam bo naša ekipa strokovnjakov pomagala do odgovorov. Paletne regale bomo proizvedli v dimenzijah, ki bodo optimalno ustrezale prostoru, ki ga imate na razpolago in ga bodo regali tako odlično zapolnili.