Vgradna omara - idealen izkoristek prostora v stanovanju ali hiši


vgradna omara cenaPodjetje Zak že od leta 1991 zagotavlja celotno kovinsko poslovno opremo, ki zajema področje shranjevanja in arhiviranja, dnevnega shranjevanja dokumentacije ter tudi izdelovanja vgradnih omar, garderobnih omar in omar za čevlje. V našem podjetju se ukvarjamo z inženiringom ter montažo kovinske poslovne opreme, obenem pa se zavedamo, da so želje strank na prvem mestu, zato izdelujemo vgradne omare po meri. Vgradne omare so lahko v različnih prostorih in so idealne, saj popolno iskoristijo prostor ne glede na to kje jih imate. Lahko se odločite za vgradne omare pod stopnicami, vgradne omare v mansardi ali pa na delovnem mestu.


vgradna omara po meriVgradna omara - praktičnost, ugodna cena in lažje vzdrževanje


Vgradne omare po meri so izjemno praktične, saj zavzamejo celoten prostor med stenama in tako popolno izkoristijo del, ki je namenjen omari. Poleg praktičnosti je vgradna omara veliko lažja za čiščenje, saj je narejena med stenama oz. od tal do stropa in tako nima veliko zunanjih stranic ali nepotrebnega vmesnega prostora za čiščenje in brisanje prahu.V našem podjetju so vgradne omare po meri na voljo po ugodnih cenah. Izbirate lahko med vgradnimi omarami z navadnimi vrati ali vgradnimi omarami z drsnimi vrati. Vgradna omara z drsnimi vrati je še posebej primerna za majhne sobe, kjer ni veliko prostora.


Vgradne omare po meri - vi si zaželite, mi izdelamo

Ne glede na to, ali si želite vgradno omaro pod stopnicami, vgradno omaro v mansardi ali pa garderobno omaro v veliki spalnici, vam bomo v podjetju Zak izdelali vgradno omaro po meri, da se bo idealno prilegala prostoru. Vse omare v našem podjetju so narejene iz kvalitetne kovine, obenem pa lahko izberete barvo, ki bo najbolj primerna za prostor. Tako bo vgradna omara prostor popestrila, ga naredila bolj estetskega in praktičnega. Obiščite nas v podjetju Zak in naši strokovnjaki vam bodo pomagali pri izbiri.

Kovinske police:www.vsi.si/zak/kovinske-police

OMARE ZA ORODJE

OMARE ZA DELAVNICE