Vgradna omara - idealen izkoristek prostora v stanovanju ali hiši

Podjetje Zak že od leta 1991 zagotavlja celotno kovinsko poslovno in domačo opremo. Nudimo vam kovinsko pohištvo, kovinske regale in varnostne omare s trezorji.

Vgradne omare po meri

V našem podjetju se ukvarjamo z inženiringom ter montažo kovinske poslovne opreme, obenem pa se zavedamo, da so želje strank na prvem mestu, zato izdelujemo vgradne omare po meri. Vgradne omare so lahko v različnih prostorih in so idealne, saj popolno iskoristijo prostor ne glede na to kje jih imate. Lahko se odločite za vgradne omare doma, v pisarni ali v delavnici.

Vgradna omara - praktičnost, ugodna cena in lažje vzdrževanje

Vgradne omare po meri so izjemno praktične, saj zavzamejo celoten prostor med stenama in tako popolno izkoristijo del, ki je namenjen omari. Poleg praktičnosti je vgradna omara veliko lažja za čiščenje, saj je narejena med stenama oz. od tal do stropa in tako nima veliko zunanjih stranic ali nepotrebnega vmesnega prostora za čiščenje in brisanje prahu.V našem podjetju so vgradne omare po meri na voljo po ugodnih cenah. Izbirate lahko med vgradnimi omarami z navadnimi ali z drsnimi vrati. Vgradna omara z drsnimi vrati je še posebej primerna za majhne sobe, kjer ni veliko prostora.

Vgradne omare po meri - vi si zaželite, mi izdelamo

Ne glede na to, ali si želite vgradno omaro pod stopnicami, vgradno omaro v mansardi ali v veliki spalnici, vam bomo v podjetju Zak izdelali vgradno omaro po meri, da se bo idealno prilegala prostoru. Vse omare v našem podjetju so narejene iz kvalitetne kovine, pobarvane v barvo po vaših željah. Tako bo vgradna omara prostor popestrila, ga naredila bolj estetskega in praktičnega. Obiščite nas v podjetju Zak in naši strokovnjaki vam bodo pomagali pri izbiri.

Kovinske police?