Omara z drsnimi vrati vseh dimenzij za izjemno funkcinonalnost


Omara z drsnimi vrati
za optimalni izkoristek prostora samo pri ZAK d.o.o.! Potrebujete omare za čevlje z drsnimi vrati po ugodni ceni? Ali pa morda nizke omare z drsnimi vrati, ki jih ne najdete drugje? Nudimo vam izjemno funkcionalne in kakovostne kovinske omare različnih dimenzij. Odlikujejo jih:

  • prilagojenost za shranjevanje različnih velikosti registratorjev
  • različne velikosti in prestavljive police, ki omogočajo popolno prilagodljivost
  • cilindrična ključavnica z dvotočkovnim zapiralnim mehanizmom


Na voljo so v različnih osnovnih barvah, poleg tega pa lahko po naročilu izberete tudi druge. Vsaka omara z drsnimi vrati povsem ustreza vsem evropskim in svetovnim standardom kakovosti in varnosti ter je narejena iz najbolj robustnih, odpornih materialov.

omara za čevlje z drsnimi vratiomara z drsnimi vrati


Omara z drsnimi vrati za prav vsak okus in prostor!


Naša pestra ponudba omar z drsnimi vrati vključuje:


Preverite našo spletno stran in si preberite več o vseh karakteristikah naših kakovostnih omar. Nudimo vam tudi drugo kovinsko poslovno opremo, med drugim omare za orodje, ognjevarne omare, delovne mize in drugo. Vse naše navadne in kotne omare z drsnimi vrati so enostavne za sestavljanje in zagotavljajo izjemno enostavno uporabo za maksimalno preglednost vaših predmetov.

UGODNE CENE KOVINSKIH OMAR ZA ORODJE


Preverjena kakovost in enostaven nakup omar z drsnimi vrati!


Z našo prijetno ekipo svetovalcev je vaša izbira primerne omare z drsnimi vrati povsem enostavna. Poleg tega pa lahko uživate v popolni brezskrbnosti, saj smo pravi strokovnjaki za kovinsko poslovno opremo, kar potrjujejo tudi naše bogate reference. Nudimo vam celovito ponudbo, skladnost z direktivami in varnostnimi predpisi EU, načrtovanje in svetovanje, veliko izbiro in okolju prijazno poslovno opremo. Vabljeni, da obiščete našo poslovno enoto z razstavnimi prostori v Ljubljani (Kamniška 27). Tako si lahko tudi v živo pogledate bogato ponudbo omar z drsnimi vrati in naše strokovnjake povprašate za nasvet ali obiščite našo spletno stran: http://zak.si/katalog/kovinsko-pohistvo/za-garderobe