Regali s poljubnim številom polic in njihovo razporeditvijo

Regali omogočajo shranjevanje najrazličnejših predmetov, od najmanjših pa do največjih. Za večino je verjetno najbolj znana oblika t. i. pisarniški regal, namenjen shranjevanju oziroma arhiviranju dokumentov, vendar pa so možne še številne druge izvedbe. Pred nakupom morate zato dobro razmisliti o tem, kakšne so vaše potrebe, da boste poiskali resnično najboljšo opcijo. S tem ciljamo predvsem na dimenzije, nosilnost, uporabljene materiale ter na razporeditev polic in njihovo število. Ko se odločite glede teh osnovnih lastnosti, pa se lahko nekoliko poigrate še z estetiko/barvo …

Vašim specifičnim potrebam prilagojeni regali – police po meri

Kakšni pa so sploh najboljši regali? Police morajo biti, podobno kot ogrodje, izdelane iz dovolj obstojnih in trpežnih materialov, da bodo kos nalogi, ki ste jo določili zanje. Ob nakupu računajte na to, da boste morda čez čas želeli spremeniti namembnost uporabe. Za police je zato dobro, da so dovolj robustne, četudi je vaš osnovni namen shranjevanje različne dokumentacije. Tako je običajno najboljša možnost za material kovina, ki pa mora biti ustrezno zaščitena, da se prepreči korozija oz. rjavenje. To je torej nekaj izmed glavnih dejavnikov, na katere morate biti pozorni, če vas zanimajo regali – police lahko resnično v celoti prilagodite svojim potrebam in s tem dosežete zares najvišjo možno stopnjo funkcionalnosti.

Regali za kletRegali za shrambo

Včasih je še posebej praktičen premični pisarniški regal

Večinoma sicer povsem zadoščajo klasične, bolj ali manj fiksirane izvedbe, vendar pa je treba kljub temu tu omeniti še eno opcijo, ki se marsikdaj vendarle izkaže za izjemno praktično rešitev. V mislih imamo premično izvedbo. To je na primer premični pisarniški regal, premične različice pa so na voljo še pri nekaterih drugih tipih. Pri tem je mogoče izbirati med dvema vrstama pogona, in sicer med ročnim ter električnim, ki je pri težjih konstrukcijah skorajda obvezen. Pomični sistem nam prihrani kar precej časa in energije, ki bi ju drugače porabljali za stalno prenašanje potrebnih pripomočkov oziroma predmetov. Poleg tega pa je možno s tem zagotoviti zares optimalno izkoriščenost prostora v vsakem danem trenutku, glede na specifične dejavnosti, ki potekajo ob določenem času. Vsekakor je torej to opcija, ki se jo splača vsaj preučiti, če razmišljate o nakupu.

Industrijski regali, primerni za večje obremenitve

Kadar se že vnaprej zavedate, da bo potrebno skladiščenje težjih kosov (obenem pa morda zelo velikih), morate biti pri izbiri nedvomno izjemno previdni. Tej nalogi so kos zgolj posebej za ta namen ustvarjeni industrijski regali. Police so tu praviloma izdelane iz kovine, včasih pa je za tovrstne police možna izbira lesa. Izredno pomembno je, da se pri veznem nosilcu polic uporablja varnostni zatič, kar zmanjšuje nevarnost za nezgode. Če vas zanimajo predvsem tovrstni industrijski regali, ki prenesejo zelo velike obremenitve, je ponudba podjetja Zak d.o.o prava rešitev. Med drugim vam namreč ponujamo izvedbe, ki prenesejo do 500 ali celo 600 kg obremenitve, če je seveda breme enakomerno razporejeno. Več informacij najdete na naši spletni strani, podobno pa velja tudi za druge tipe regalov – klasične arhivske, premične, konzolne ali paletne za upravljanje z viličarji.

Preverite naš ponudbo industrijskih regalov za večje obremenitve

Občasno v ponudbi izvrstno ohranjeni rabljeni regali različnih vrst 

Poleg povsem novih pa so vam na voljo še rabljeni regali. Gre za našo akcijsko ponudbo, ki jo vseskozi posodabljamo, zato se vam splača spremljati našo spletno stran. Artikli so nemalokrat znižani celo za več kot 50 odstotkov. Kljub temu, da so to rabljeni regali, pa so prav vsi kosi, ki jih uvrstimo v prodajni program, odlično ohranjeni, kar pomeni, da jih bo mogoče brez težav uporabljati še vrsto let. Izdelani so namreč iz kakovostnih materialov, ki jim čas zlepa ne pride do živega. Vrhunska kakovost je torej možna po (še) dostopn(ejš)i ceni!