Kovinske omare so del vsake pisarne, uporabne pa so tudi doma

Kovinske omare so zelo funkcionalne in zaželene v vsaki pisarni. Pred nakupom opreme za pisarno ali za dom, pa je potrebno dobro premisliti kakšno kovinsko omaro potrebujete. Na delovnem mestu načeloma vedno obstaja stiska s prostorom, zato je načrtovanje in izmera zelo pomembna. Kovinska omara za dokumente je dobrodošla in praktična. Zaradi kakovosti in ličnosti vam bo služila dolga leta in obdržala svojo obliko in barvo nepoškodovano. Naše trpežne ognjevarne omare lahko najdete povsod, saj najdejo prostor v veliko podjetjih in državnih ustanovah. Poleg tega, da z ognjevarni omarami zaščitimo pomembne dokumente pred ognjem, jih zaščitimo tudi pred pogledi vsakogar, saj so kovinske omare za dokumente tudi protivlomne in zaščitene s kakovostnimi cilindričnimi ključavnicami in dvotočkovnim zapiralnim mehanizmom. Opremljene so tudi z močnimi policami, da lahko vanje brez skrbi shranjujete registratorje in ostale dokumente. Na voljo vam je velika izbira različnih dimenzij kovinskih omar saj so prilagojene potrebam pisarn, izbirate pa lahko med različnimi višinami in širinami. Po želji in predhodnem dogovoru, vam izdelamo kovinsko pisarniško omaro tudi po vaših željah. Če imate težave z ureditvijo in postavitvijo ognjevarnih omar na vašem delovnem mestu, lahko izmero in načrtovanje vaše pisarne opravimo mi, kar nam zaradi dolgoletnih izkušenj ne bo povzročalo težav.

Kovinska omaricaKovinska ognejvarna omara

Ognjevarne omare so primerne za uporabo v pisarnah, arhivih in drugod

Naša lična kovinska omara za dokumente z drsnimi vrati, je idealna za manjše prostore. Drsna vrata ne potrebujejo prostora za odpiranje zato lahko stoji v manjših kotičkih kjer druge kovinske omare ne bi imele prostora. Prav tako kot ostale kovinske pisarniške omare se zaklepa s cilindrično ključavnico in njene police lahko prestavljate glede na vaše želje in potrebe. Standardna barva naših kovinskih omar je siva, po naročilu pa lahko izbirate tudi med drugimi barvami iz naše barvne karte. Tudi naše kovinske omare za arhiv z rolo vrati ponujajo dober izkoristek prostora, so elegantne in funkcionalne, poleg dokumentov pa lahko s pomočjo predelave vanjo shranjujete tudi oblačila. Vanje lahko namreč vgradimo tudi obešalni drog s kljukicami. Ognjevarne omare z rolo vrati lahko nadgradimo z dodatno omarico, prav tako omogočajo zaklepanje s cilindrično ključavnico in police so prestavljive kot pri vseh naših kovinskih omarah. Rolo vrata so vam na izbiro v standardni črni, krem in sivi barvi, z doplačilom pa lahko izbirate tudi med belo, srebrno in barvo bukve. Naše cenovno najbolj ugodne pa so zagotovo klasične kovinske omare za dokumente z dvokrilnimi vrati, ki so vedno na zalogi.

Kovinske omare za arhiv lahko pogosto vidite v zdravstvenih ustanovah

Zelo iskana kovinska pisarniška omara je kartotečni predalnik, ki je primeren in prilagojen za shranjevanje kartotek in visečih map. Zaradi izvleke predalov, so zavarovane pred prevrnitvijo in kot vse ognjevarne omare, so zaščitene s ključavnico. Kovinske omare za arhiv ali kartotečni arhivski predalniki vsebujejo visokokakovostna vodila s 100% izvlekom, kovinsko dno in možnost razdelitve s pregradami. Nosilnost predalov je do 50 kg zato so primerni za vse zdravstvene ustanove in pisarne. Zaradi visoke kvalitete vam jamčimo sedem let garancije. V naši ponudbi lahko najdete tudi kovinske omare za delavnice, namenjene za shranjevanje orodja in tudi te vrste omare imajo izvlečne predale in police za lažji dostop. Prav tako lahko izbirate med garderobnimi ognjevarnimi omarami, katere so narejene za ločeno shranjevanje dnevnih in delovnih oblačil. Konstrukcija garderobnih kovinskih omar je trdna, vsebujejo polico za odlaganje, rešetke za zračenje, obešalnike in okvirčke za napis. Dodatno pa se lahko odločite še za nagnjeno streho, možnost zaklepanja s kovancem, različne barve ohišja in drugo. Če pa imate morda željo ali potrebo, vam lahko priskrbimo kovinsko pisarniško omaro za shranjevanje prenosnih računalnikov, ki omogočajo poleg transporta tudi polnjenje in je namenjena za konferenčne hale ter izobraževalne ustanove.