Pametno je, da oprema pisarne vključuje kovinske omare oz. pohištvo

Oprema pisarne je lahko sestavljena iz najrazličnejših elementov. Kljub temu pa obstaja nekaj kosov pohištva, ki skorajda ne smejo manjkati. Zagotovo oprema pisarne ne bi bila popolna, če denimo ne bi vključevala pisalnih miz z dovolj veliko delovno površino in udobnih, po možnosti ergonomsko zasnovanih stolov. Tretji temeljni element pa so primerne shranjevalne površine oziroma prostor za pregledno arhiviranje najrazličnejših dokumentov. Pri tem morate biti pozorni predvsem na izbiro ustreznega materiala, ki bo zagotavljal zadostno zaščito.

Oprema pisarne

Kovinska omara je eden najbolj dragocenih kosov opreme za pisarno

V večini primerov je ena najboljših izbir zagotovo kovinska omara. Tovrstna omara namreč zmanjšuje nevarnost, da bi prišlo do poškodb pomembnih dokumentov. Zagotavlja odlično zaščito pred vlago in drugimi neugodnimi dejavniki, zato je izvrstna rešitev v arhivih ipd. Dodatna prednost, ki jo ima kovinska omara, pa je, da je vzdrževanje oz. čiščenje v tem primeru zelo nezahtevno.

Kovinska omara

Po potrebi možne kovinske omarice manjših dimenzij

Včasih sicer ne potrebujemo ogromno prostora za shranjevanje. Prevelike omare bi bile odveč, morda pa bi celo ovirale delovni proces, saj bi bil prostor prenatrpan. Pomembno je torej vedeti, da imate ogromno svobode pri izbiri dimenzij. Kot oprema pisarne pridejo tako v poštev tudi manjše omarice, v katerih boste shranjevali še posebej dragocene papirje ali predmete.

Kovinske police in predali so lahko povsem prilagojeni vašim zahtevam

Veliko manevrskega prostora imate pri izbiri izgleda in postavitve notranjosti vaše kovinske omarice oz. omare. Odločiti se je denimo mogoče za kovinske police, predale ali pa za kombinacijo obojega. Posamezni razdelki so lahko na zaklepanje, kar bo poskrbelo za še dodatno varnost, v tem primeru predvsem pred tatvinami. Poleg tega je možnih več različic vrat – klasična enokrilna ali dvokrilna, rolo ali drsna vrata itn. Zagotovo pa je pomembno, da je oprema pisarne obenem estetsko usklajena z vašim okusom in splošno podobo prostora, kot ste si jo zamislili. Na srečo je oprema pisarne danes močno prilagodljiva tudi v tem pogledu. Ni potrebe, da se denimo omejite zgolj na klasični nabor nevtralnih barv, kot sta siva in rjava, ampak imate precej več opcij. Oprema pisarne je torej brez težav tako praktična kot vizualno atraktivna.

Kovinska omara       

Za dodatno shranjevalno površino so tu (premični) pisarniški regali

Kovinska omara se pogosto kombinira z drugimi kosi pohištva, namenjenimi organiziranemu shranjevanju raznorazne dokumentacije. Najpogostejši so nedvomno pisarniški regali, fiksni ali premični. Slednji pa so nato dobavljivi v različici na ročni ali električni pogon. Premična izvedba je vsekakor kot nalašč za tiste pisarne, v katerih prostora ni na pretek, zato morate paziti na to, da bo oprema v vsakem trenutku na resnično najustreznejšem mestu – prilagojena nalogi, s katero se pravkar ukvarjate. Seveda pa so lahko police (njihove dimenzije, število itn.) tudi tu v celoti prilagojene vašim zahtevam.

Več o kovinskih omaricah

Kakovostna oprema pisarne ima praviloma izjemno dolgo življenjsko dobo

Ponudba podjetja  Zak, d.o.o je prava rešitev za vse, ki vas zanima resnično kvalitetna oprema pisarne. V našem prodajnem programu vas čaka raznolika oprema pisarne, primerna tako za velike kot zelo majhne prostore. Med drugim so vam, med pisarniško opremo, na voljo kovinska omara in pisarniški regali poljubnih velikosti in drugih lastnosti (nosilnost oziroma maksimalna dovoljena obremenitev, barve, dodatki ipd.). Skupna lastnost, ki jo ima vsa naša oprema za pisarne, je izredna robustnost, kar zagotovi, da jo bo mogoče brez težav uporabljati še vrsto let. Za to poskrbi kombinacija najboljših materialov in skrbne izdelave. Seveda pa to ni nujno zgolj oprema pisarne, ampak pride v poštev še v mnogih drugih ustanovah – npr. v zdravstvenih domovih, bolnišnicah, šolah, knjižnicah, muzejih itn. Znani smo po izredno kratkih dobavnih rokih, saj imamo večino artiklov vseskozi na zalogi. Če si želite izdelke iz ponudbe ogledati v živo, ste vljudno vabljeni v naš razstavni salon, ki ga najdete v Ljubljani, na naslovu Kamniška 27.