Skladiščni regali so narejeni iz zelo kvalitetnih materialov

Skladiščni regali se uporabljajo za shranjevanje različnih artiklov. Vsako podjetje rabi skladiščni prostor pa naj si bo to za pisarniške potrebščine, uradne listine ali pnevmatike. Urejen prostor za shranjevanje omogoča lažji in hitrejši dostop do artiklov ter preglednost nad zalogo. Pri tem pa vam pomagamo mi. V našem prodajnem programu imamo različne kovinske regale: arhivske, regale za večje obremenitve, paletne, konzolne in premične. Vsi regalni sistemi so narejeni iz kvalitetnih materialov, zato so zelo vzdržljivi. So enostavni za sestavljanje in razstavljanje, nekatere modele pa lahko celo sestavimo brez vijakov. Skoraj 30 let se že ukvarjamo z inženiringom, prodajo ter montažo kovinske poslovne opreme, ki se uporablja na področju varovanja, arhiviranja in dnevnega shranjevanja dokumentacije. Naša oprema je primerna za banke in finančne ustanove, knjižnice, muzeje, šole, pisarne, skladišča. Naše kvalitetne izdelke, ki izpolnjujejo varnostne predpise EU imamo vedno na zlogi, zato je naš dostavni čas zelo kratek. Obiščete nas lahko v našem razstavno prodajnem salonu v Ljubljani, kjer se boste prepričali o kvaliteti naše opreme.

Kovinski skladiščni regali se enostavno in hitro postavijo

Arhivski kovinski regali so vsestransko uporabni. Imajo visoko nosilnost polic, ki so sestavljive glede na karakteristike, ki jih potrebujete. Globina, ki je na voljo je od 200 - 1000 mm, višina pa od 1500 - 10000 mm. Barvani arhivski regalni sistemi so lepo in funkcionalno oblikovani. Njihovi sestavni deli omogočajo hitro in enostavno postavitev. Najpogosteje se uporabljajo v pisarnah, papirnicah, trgovinah, arhivih. Police so izdelane in najkvalitetnejšega jekla, po naročilu pa jih še ojačamo, če bodo izpostavljene večjim obremenitvam. Regali za skladiščenje imajo odprte stranice, je pa mogoče zapreti zadnjo steno in stranice. Priporočamo pritrditev v steno ali povezovanje elementov med seboj za večjo trdnost. Kovinski regalni sistemi za manjše in srednje obremenitven so prilagodljivi, močni, stabilni in cenovno ugodni. Okvir je sestavljen iz jeklenih stebrov, ki imajo reže na razdalji 25 mm. Debelino okvirja prilagajamo zahtevani nosilnosti. Stebri so med seboj povezani z diagonalami in prečniki, ki so vertikalno pritrjeni z vijaki iz jekla. Uporabljajo se v arhivskem, pisarniškem in industrijskem sektorju. Kovinski regali za večje obremenitve so ustrezni za skladiščenje artiklov z majhno in veliko težo. Njihovo sestavljanje je enostavno, ni potrebna uporaba kovinskih vijakov. Omogočajo shranjevanje dolgih artiklov, do dolžine 3 metrov. Vezni nosilec polic nudi različne vrste obremenitev glede na njegovo debelino in dolžino.

kovinski regaliregali za skladiščenje

Različne vrste skladiščnih regalov so primerne za uporabo v različnih sektorjih

Paletni skladiščni regali so močni in robustni. Uporabljajo se za shranjevanje paletnega blaga, kjer se uporabljajo viličarji. Namenjeni so ekonomičnem in optimalnem izkoristku prostorov. Okvir, ki ga sestavljajo jekleni stebri je različne debeline, ki je odvisna od želene nosilnosti. Vezni nosilci, ki nosijo police so izdelani po standardu za nosilne konstrukcije. Dodatna oprema pri paletnih regalnih sistemih so: zaščitne mreže, razdelilci, zaščita pred udarci, nosilci za različne posode, preglednice s kazalniki največje nosilnosti. Palkim paletni regalni sistemi so uporabni v industrijskem in skladiščnem sektorju.

Konzolni skladiščni regali imajo lahko ročni ali električni pogon

Konzolni regali so samostoječi, namenjeni so skladiščenju raznega materiala kot so profili, cevi, mavčne plošče, les in podobno. Izdelamo jih v različnih izvedbah za težje in lažje obremenitve. Odlagalne ročice so dolžine 400 - 2000 mm, njihova največja nosilnost je 3 tone. Višina stebrov je več kot 10 metrov, nosilnost pa 15 ton. Skladiščne regale lahko kombiniramo, da prostor čim bolj ekonomično in optimalno izkoristimo. Najpogosteje se uporabljajo v skladiščnem in industrijskem sektorju. Premični skladiščni regalni sistemi so na voljo v treh različicah glede na različne vrste obremenitev. Prva različica se uporablja za dokumentacijo, druga je namenjena večjim obremenitvam, tretja pa je nadgradnja paletnih regalnih sistemov. Glede na pogon ločimo dva tipa: na ročni in na električni pogon. Prvenstveno so namenjeni shranjevanju dokumentacije, lahko pa se uporabljajo tudi v druge namene. Največja prednost tega sistema je, da se poveča izkoriščenost prostora za več kot 80%.