Regali za skladišča za večje in manjše obremenitve

 

Regali za skladišča vam omogočajo enostavno in pregledno shranjevanje ter vam hkrati zagotovijo več funkcionalnega prostora za opravljanje želenih dejavnosti. Velikost, izgled in nosilnost kovinskih regalov se med posameznimi policami za shrambo razlikuje, s čimer vam omogočimo ugoden nakup najustreznejših kovinskih polic za shranjevanje želenih predmetov. Poleg specifično izdelanih regalov se lahko odločite tudi za rabljene skladiščne regale ter tako še dodatno prihranite. Če torej potrebujete kvalitetno izdelano kovinsko pohištvo z dolgo življenjsko dobo, je naše podjetje pravi odgovor za vas!

 

Regali za skladišča po izjemno ugodni ceni

 

Pri izbiri najustreznejših rabljenih ali novih regalov za skladišča lahko izbirate med lakirano ali pocinkano izvedbo, posamezne police za shrambo pa lahko sestavljate in kombinirate po lastnih željah in potrebah. Skladiščne regale lahko uporabljate v različne namene, vse od pisarn, industrijskih objektov ter v delavnicah. Stabilne kovinske police vam zagotavljajo zanesljivo in varno shranjevanje želenih predmetov, izbrane kovinske regale za skladišča ali za dom pa vam v najhitrejšem možnem času pošljemo na želen naslov. Pri izbiri najustreznejših rabljenih regalov za shrambo vam vselej zagotavljamo tudi strokovno pomoč in svetovanje, zato se le obrnite na nas ali pa nas osebno obiščite v naši razstavno prodajnih poslovnih prostorih!

 

Rabljeni regali za skladišča

 

Rabljeni regali so idealni skladiščni prostor

 

V primeru, da želite dani prostor bolj ekonomično in praktično izkoristiti, so rabljeni ali novi regali za skladišča podjetja ZAK d.o.o. pravi odgovor za vas! Poleg kvalitetnih regalov za shrambo smo vam v naši ponudi na voljo postavili tudi skladiščne garderobne omarice, varnostne kovinske omare, omare z drsnimi vrati ter drugo kovinsko pohištvo. Visoko kakovostni kovinski regali za shranjevanje opreme v skladiščih in delavnicah ali za druge skladišče potrebe so izdelani v skladu z evropskim standardom za nosilne konstrukcije ter vam zagotavljajo zanesljiv in varen ter predvsem cenovno ugoden način shranjevanja. Obrnite se torej na nas in si zagotovite regale za shrambo po vaših predstavah!

 

ZAK inženiring d.o.o. | Funkcionalni regali za skladišča za različne obremenitve - povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Zak d.o.o.
Naslov
Triglavska ulica 61
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
040 297777
Seznam fraz
regali za skladišča, regali skladiščni, rabljeni regali, police za shrambo, kovinski regali
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA