Regali za skladišča za večje in manjše obremenitve

Regali za skladišča vam omogočajo enostavno in pregledno shranjevanje ter vam hkrati zagotovijo več funkcionalnega prostora za opravljanje želenih dejavnosti. Velikost, izgled in nosilnost kovinskih regalov se med posameznimi policami za shrambo razlikuje, s čimer vam omogočimo ugoden nakup najustreznejših kovinskih polic za shranjevanje želenih predmetov.

Podjetje Zak d.o.o. vam nudi regale iz zaloge v velikosti: višina: 200, 250, 300, 350, 400 cm, dolžina: 135, 150, 185, 225, 240, 270 cm in globina: 60, 80, 100 cm. V kolikor vam te dimenzije nikakor ne ustrezajo, vam jih izdelajo tudi po naročilu. Izborate seveda lahko tudi nosilnost oziroma maksaimalno obremenitev polic in material polic (kovina ali les).


Regali za skladišča po izjemno ugodni ceni

Pri izbiri najustreznejših rabljenih ali novih regalov za skladišča lahko izbirate med lakirano ali pocinkano izvedbo, posamezne police za shrambo pa lahko sestavljate in kombinirate po lastnih željah in potrebah. Skladiščne regale lahko uporabljate v različne namene, vse od pisarn, industrijskih objektov ter v delavnicah ali trgovinah. Stabilne kovinske police vam zagotavljajo zanesljivo in varno shranjevanje želenih predmetov.

Pri izbiri regalov, pa naj bodo ti novi ali rabljeni, vam vselej zagotavljamo tudi strokovno pomoč in svetovanje, zato se le obrnite na nas ali pa nas osebno obiščite v naši razstavno prodajnih poslovnih prostorih!

Rabljeni regali za skladiščaSkladiščni regali za večje obremenitve

Rabljeni regali so idealni skladiščni prostor

V primeru, da želite dani prostor bolj ekonomično in praktično izkoristiti, so rabljeni ali novi regali za skladišča podjetja ZAK d.o.o. pravi odgovor za vas! Poleg kvalitetnih regalov za shrambo smo vam v naši ponudi na voljo postavili tudi skladiščne garderobne omarice, varnostne kovinske omare, omare z drsnimi vrati ter drugo kovinsko pohištvo. Visoko kakovostni kovinski regali za shranjevanje opreme v skladiščih in delavnicah ali za druge skladišče potrebe so izdelani v skladu z evropskim standardom za nosilne konstrukcije ter vam zagotavljajo zanesljiv in varen ter predvsem cenovno ugoden način shranjevanja. Obrnite se torej na nas in si zagotovite regale za shrambo po vaših predstavah!

Več o kovinskem pohištvu