Pohištvo za pisarne, ki ga nudimo, je zelo kvalitetno in sodobnega videza

V našem prodajnem programu najdete pohištvo za pisarne in druge ustanove, ki služi za varovanje in arhiviranje ter dnevno shranjevanje razne dokumentacije in tudi drugih medijev. Imamo celovito ponudbo poslovne opreme in ostalega pribora za opremo po ugodnih cenah. Večino pohištva za pisarne imamo vedno na zalogi, v nasprotnem primeru pa zagotavljamo kratke dobavne roke. Vsa oprema je narejena iz kvalitetne kovine, ki je barvana ali cinkana. Je skladna z direktivami in varnostnimi predpisi EU in je okolju prijazna. Pohištvo za pisarne običajno sestavljajo: različni regali (premični, za posebne namene), kovinski predalniki in omare (za shranjevanje kartotek in map, registratorjev, drobnega inventarja, čistil) ter varnostne omare in trezorji (protipožarni in protivlomni trezorji, omare za varno in učinkovito arhiviranje). Nudimo tudi svetovanje in načrtovanje. Naš prodajno razstavni prostor se nahaja v Ljubljani, vabimo vas, da nas obiščete in se prepričate o kvaliteti pohištva za pisarne in ostale opreme.

Regali za shrambo s kovinskimi policami so zelo funkcionalno pohištvo za pisarne

Regali nudijo najboljšo rešitev za pregledno shranjevanje in arhiviranje raznih dokumentov, kartotek, registratorjev in podobno. Prav tako poskrbijo za to, da ima pisarna urejen videz. Pri nas najdete različne modele, ki so vsestransko uporabni. Sestavljivi polični regali za shrambo so primerni za uporabo v pisarni, arhivu in drugje, kjer je potreben odlagalni prostor. Imajo visoko nosilnost polic, lepo obliko in dizajn, njihova globina je od 200 – 1000 mm, višina pa do 10 000 mm, dobavljivi so v pocinkani ali barvani izvedbi. Modularni sistem odlikuje vsestranski patentiran prečni nosilec za kovinske police, ki je njegova osnova. Tako ima sistem večjo stabilnost in boljšo izrabo pisarne oziroma kateregakoli prostora. Registratorji se popolnoma prilegajo, proti izpadanju registratorjev so povišani stranski oporniki.

Kovinsko pohištvo za pisarne

Pohištvo za pisarne so tudi premični pisarniški regali, ki imajo ročni ali električni pogon

Premični regali so na voljo v različnih izvedbah. Najpogosteje se uporabljajo za dokumentacijo oziroma za večje obremenitve, ki jo lahko predstavljajo številni registratorji. Imajo lahko ročni ali električni pogon. Njihova največja prednost je, da se izkoristek pisarne lahko poveča za več kot 80%. Osnovni modeli, ki se uporabljajo za shranjevanje dokumentacije vsebujejo: prevozne vozičke, vodila vozičkov, zaščito proti prevračanju vozičkov, zaključni sprednji panel z napisno ploščico in ključavnico za zapiranje sistema. Pri električnem pogonu, se upravlja z vozički preko nadzorne plošče. Premik ali odprtje se izvede samo s pritiskom na tipko za želeni voziček. Se pa običajno uporablja pri večjih sestavih, kjer bi bil ročni pogon težaven zaradi visoke obremenitve. Električni pogon ne predstavlja nobene nevarnosti, saj je opremljen s senzorji, ki se v primeru, da zaznajo oviro, samodejno ustavijo. Premični regali za večje obremenitve so krmiljeni električno. Na prevozne vozičke je lahko pritrjena kakršnakoli struktura statične različice. Mogoče jih je vgraditi v obstoječe prostore ali pa v nove zgradbe. Sistem prevoznih vozičkov se premika po talnih vodilih. Vsak voziček je voden samostojno, njegovo premikanje je omogočeno s pritiskom na tipko, ki se nahaja na strukturi vozička ali na zunanji kontrolni enoti. S sistemom se upravlja brezžično. Sistem ima številne prednosti: povečana je kapaciteta pisarne, poraba električne energije pa je skoraj neznantna.

Poleg regalov nudimo tudi ostalo pohištvo za pisarne kot so omare in mize

Pohištvo za pisarne, ki je nujno potrebno so tudi razne omare, ki se uporabljajo za shranjevanje registratorjev in drugih dokumentov. Tako kot regali, so omare na voljo so v različnih dimenzijah, za varnost vsebine pa skrbi cilindrična ključavnica in dvotočkovni zapiralni mehanizem. Omare imajo lahko tudi rolo vrata, ki nudijo eleganten izgled, so pa tudi funkcionalna. So zelo primerne za uporabo v primerih prostorske stiske. Eden izmed pomembnih elementov pohištva za pisarne je tudi pisalna miza. Nudimo vam jih v minimalističnem dizajnu, ki se zlije z vsakim delovnim okoljem. Izbirate lahko med različnimi širinami in globinami miz.

PREVERITE PONUDBO ARHIVSKIH REGALOV