Arhivske omare tudi ognjevarne, ne samo protivlomne

Arhivske omare so namenjene shranjevanju vseh vrst arhivskega gradiva, raznih dokumentov, poročil, pogodb in drugih pomembnih predmetov, ki naj ne bi bili dosegljivi vsakomur. Ker želimo takšne dokumente tudi zaščititi, vam podjetje Zak d.o.o., specialist za kovinsko poslovno opremo, ki zajema področja varovanja in arhiviranja, dnevnega shranjevanja dokumentacije in drugih medijev, ponuja ognjevarne kartotečne omare. Izdelane so iz visokokakovostnih kovinskih materialov, ki so skladni z direktivami in varnostnimi predpisi EU. Predvsem pa so naši izdelki okolju prijazni in cenovno zelo ugodni.
Našo ponudbo sestavlja različno kovinsko pohištvo; kovinski regali ter varnostne omare in trezorji, ki so primerni za vse pisarne, banke in finančne ustanove, trgovine, bolnišnice, knjižnice, skladišča, šole, arhive, muzeje, druge državne ustanove in športne organizacije. Poleg arhivskih omar, ki so na voljo z eno- ali dvokrilnimi vrati, rolo vrati ali drsnimi vrati, boste pri nas našli tudi:

  • kombinirane kartotečne omare s predalnikom;
  • arhivske predalnike za dokumente različnih velikosti;
  • arhivske predalnike za CD-je, drobni material in viseče mape;
  • podmizne predalnike;
  • arhivske predalnike za shranjevanje načrtov ter
  • omarice za prenosne računalnike in mobilnike.

Arhivske ognjevarne omareArhivske omare z drsnimi vrati

Kovinske arhivske ognjevarne omare različnih dimenzij in izvedb

Kovinska omara bo dobro zaščitila vsebino arhivske omare - tudi v primeru požara. Ker je izdelana po meri, se bo ujemala s preostalo opremo vaše pisarne. Kartotečne omare po meri lahko postavite kamorkoli in s tem maksimalno izkoristite vaš prostor v pisarni. Hkrati pa bo lepa arhivska kovinska omara v želeni barvi poskrbela za lepši in prijetnejši videz vaših pisarniških prostorov.
Dimenzije arhivske ognjevarne omare so prilagojene pisarniškim potrebam, po predhodnem dogovoru pa so možne tudi ostale dimenzije omar. Izbirate lahko med različnimi višinami in širinami kartotečne omare ter različnim številom polic. Te so nastavljive po rastru 25 milimetrov, prestavljive po višini, njihova največja obremenitev pa je 60 kilogramov. Kovinske arhivske ognjevarne omare so opremljene z močnimi policami, cilindrično ključavnico in dvotočkovnim zapiralnim mehanizmom. Standardna barva je svetlo sivo RAL 7035, ostale barve pa so na voljo po naročilu.
Idealno rešitev za shranjevanje pomembnih dokumentov in njihovo zaščito pred požarom in vlomi pa predstavljajo tudi ojačane varnostne arhivske omare, med katere sodi varnostna omara za kemikalije.

Vabljeni!