Skladiščne police iz kovine za različne namene in obremenitve

Skladiščne police in kletni regali omogočajo optimalno izrabo prostora ter pregledno in urejeno skladiščenje. V podjetju ZAK d.o.o. se zavedamo, da bodo le pravilno in kakovostno opremljeni skladišče, pisarna, klet ali garaža zagotovili preglednost in urejenost. Če je vsaka stvar na svojem določenem mestu, jo bomo lahko vedno našli. Na odločitev, kateri skladiščni kletni regali ali skladiščne police bodo za vas najprimernejši, pa vplivajo mnogi dejavniki, kot so vrsta, količina in obrat skladiščenega blaga, velikost skladiščnega prostora ter potek transportnih poti.

Kot specialisti za kovinsko poslovno opremo, ki zajema področja varovanja in arhiviranja, dnevnega shranjevanja dokumentacije in drugih medijev, vam ponujamo rešitve, primerne za vse pisarne, banke in finančne ustanove, trgovine, bolnišnice, knjižnice, skladišča, šole, arhive, muzeje, druge državne ustanove in športne organizacije.


Nudimo vam:

  • pisarniške in skladiščne police za različne namene in obremenitve: kletni, garažni, premični, paletni in konzolni regali;
  • kovinske predalnike in omare: arhivske, garderobne, kartotečne omare, omare za orodja, čistila ali ključe;
  • varnostne omare ter protivlomne in ognjevarne trezorje.


Arhivski kletni in garažni sestavljivi kovinski regali

Lahki polični arhivski garažni in kletni regali so namenjeni za vse vrste skladiščenja in arhiviranja. Optimalno izkoriščajo prostor in omogočajo funkcionalno postavitev regalov manjših in srednjih nosilnosti za skladiščenje kosovnega blaga na policah. Sestavljivi polični kletni in garažni regali so močni, stabilni, prilagodljivi in cenovno ugodni. Z uporabo kovinskih ali barvanih regalov boste vašim skladiščnim prostorom zagotovili optimalen izkoristek in funkcionalnost. V ponudbi imamo tudi polične regale za večje obremenitve, kot so paletni in konzolni regali, ki so idealna rešitev za skladiščenje tako artiklov z majhno težo kot tudi zelo težkih kartonov.

Kovinske skladiščne police so visoko nosilne in ponujajo možnost sestavljanja glede na globino regala in nosilnost, ki jo potrebujete. Širina skladiščne police je lahko od 800 do 1200 milimetrov, globina od 200 do 1000 milimetrov, višina stojk pa vse do 10.000 milimetrov. Standardni izdelki v cinkani različici so vedno na zalogi, tako da vam blago dobavimo v nekaj dneh po naročilu. Lahko se odločite tudi za lakirano verzijo.

Polični regali za skladiščaPaletni regali za večje obremenitve

Lepo in funkcionalno oblikovani sestavni deli barvanih regalov omogočajo enostavno in hitro sestavo regala. Skladiščne police so izdelane iz jekla najvišje kakovosti, možna je tudi dodatna ojačitev za večje obremenitve, npr. uporaba križev. Kletni in garažni polični regali imajo odprte stranice, možno pa je tudi zapreti stranice in zadnjo steno. Za večjo trdnost je priporočljivo pritrjevanje v steno oz. povezovanje regalov med seboj. Vabljeni na našo spletno stran!