Kovinske omare za orodje so nujne za urejene delavnice

Kovinske omare za orodje najdejo pot v vsako delavnico, kjer se običajno uporablja veliko število orodij, naprav in pripomočkov za delo. Vsakdo, ki rad dela v urejenem okolju si želi, da bi bile delovne površine po zaključenem delu urejene, aparati varno pospravljeni, orodje očiščeno, prostor pa pripravljen za naslednji dan.

Če želite, da bo delavnica organizirana funkcionalno in praktično, je treba razmisliti o nekaterih stvareh. V prvi fazi je odvisno ali jo bo uporabljal le en človek, ali se bo v njej gibalo več delavcev, ki pokrivajo različna področja in uporabljajo različne pripomočke za delo. Vsakdo potrebuje orodja pri roki, zato mora biti prostor funkcionalen in opremljen tako, da so poti po prostoru čim krajše. Kovinske omare za orodje morajo biti torej na dosegu in prilagojene posameznemu delu, da bodo kar najbolje služile svojemu namenu.

V podjetju ZAK inženiring d. o. o. imamo na voljo najrazličnejše kovinsko pohištvo, namenjeno delavnicam, v ponudbi so tudi modeli za garderobe, pisarne, šole, knjižnice, skladišča, proizvodne hale, zdravstvene domove… najdete lahko tudi varnostne omare in trezorje, sefe, predalnike in mnogo drugega, vse pa vam bo olajšalo delo in nudilo pogoje za odlično organiziranje dokumentov, pripomočkov in orodja.

Kovinske omare za orodje

Kovinske omare za orodje in praktične delovne mize

Delovne mize so namenjene za najrazličnejše panoge v obrtništvu in industriji, za podjetja in zasebnike. Nudijo vam ogromno možnih načinov kombiniranja in prilagajanja, glede na delo ki ga opravljate in na prostor s katerim razpolagate. Imajo različne notranje razporeditve (predali, kljukice za obešanje, police…), razlikujejo pa se po velikosti, barvi in načinu odpiranje. So zanesljive in vzdržljive, izdelane iz jeklenih profilov, ki omogočajo enostavno in hitro montažo (tudi premontažo če je to potrebno). Enote so modularne, kombinirate pa jih lahko s kovinskimi omarami za orodje v istem stilu. So moderne in močne, na željo pa jih lahko dodatno obdelamo.

KOVINSKE OMARE ZA ORODJE

Odlagalne in delovne površine mize morajo biti trpežne, zato jih lahko prevlečemo z galvanizirano kovino in ob straneh obrobimo s prašno barvano pločevino. Opremimo jih s policami, ki imajo dvignjen zadnji rob, s čimer preprečimo padanje izdelkov. Omare za orodje in predalnike na željo dopolnimo z gumijastimi oblogami, notranjimi pregradami in plastičnimi zabojčki in z različnimi sistemi odpiranja ter povišamo nosilnost vodil – z lahkoto jih prilagodimo glede na potrebe stranke.

Vsem lahko dodamo tudi ključavnice, kar je še posebej pomembno, če bodo v njih shranjene vrednejše naprave ali dokumenti. Tudi te, lahko enako kot delovne mize, opremimo z različnimi kombinacijami polic, izvlečnih predalov, razdelkov – odvisno ali se bodo uporabljale v delavnicah ali pisarnah. Ker so estetske, izdelane z veliko mero natančnosti in iz najkakovostnejših materialov, lahko stojijo v vsakem poslovnem prostoru, pri tem pa ne bodo kazile njegovega videza.

Omare za orodje

Omara za orodje – izberite svojo, prilagodite jo svojim potrebam

Omara za orodje SL iz naše ponudbe je med najbolj priljubljenimi, saj omogoča enostavno prilagajanje predalov, polic in boksov. Je kakovostna - stabilna, trpežna in enostavna za čiščenje, kar je izrednega pomena, saj je običajno velikokrat izpostavljene prahu in umazaniji. Prav tako je odporna na mehanske poškodbe.

Ima visoko nosilnost (800 kg), polica prenese 75 kg, predal pa 35 kg, možno ga je izvleči za 85 % s pomočjo ročaja za izvlek in kakovostnih krogličnih vodil. Omenjena omara za orodje je opremljena z dvokrilnimi vrati (kar lahko spremenimo), zaklenete pa jo s pomočjo cilindrične ključavnice s tri točkovnim zaklepanjem. V njej bodo tudi vrednejši predmeti varno spravljeni. Izbirate lahko med različnimi višinami in širinami, globine pa so standardne.

Neurejen videz delavnice in iskanje orodja, bosta stvar preteklosti če se boste odločili za nakup kovinske omare za orodje. Cena vas bo zagotovo navdušila, saj je izjemno konkurenčna (v primeru večjih nakupov jo tudi prilagodimo), prav tako pa našim strankam nudimo prijazne plačilne pogoje. Da boste imeli boljšo predstavo, si oglejte našo spletno stran, kjer boste izvedeli vse tehnične podrobnosti in si ogledali različne možnosti prilagajanja. Če imate dodatna vprašanja nas pokličite, ali izpolnite obrazec o povpraševanju. Hitro boste dobili odgovor in izvedeli vse podrobnosti.

Omara za orodje

Kovinske omare za orodje avtomehanične delavnice - nizke cene in odlična kakovost

Kovinske omare za orodje avtomehanične delavnice, so prilagojene specifičnim potrebam, so praktične in odlično kljubujejo udarcem, oljnim madežem in prahu. Očistite jih lahko z mokro ali suho krpo, s pomočjo prilagojenega čistila. Običajno so izdelane iz jekla ali aluminija, različnih velikosti in kapacitet.

Omogočajo dobro organizacijo orodja, k čemur pripomorejo ločevalni predelki, različne košare in boksi ter drugi organizatorji, ki jih lahko prilagodite svojim potrebam. Njihova posebnost je mobilnost, saj jih je mogoče prestavljati po delavnici na mesta kjer jih potrebujete. Na željo so lahko opremljene s ključavnicami, izbirate pa lahko med različnimi načini odpiranja in različnimi notranjimi razporeditvami.

Kovinske omare za orodje