Paletni regali - ugodna prodaja skladiščnih regalov v podjetju ZAK d.o.o.


Urejenost in preglednost v skladišču lahko zagotovimo s pravilno izbiro skladiščnih regalov. Paletni kovinski regali, katerih prodaja je najbolj razširjena, so primerni tako za potrebe manjših skladišč kot za potrebe velikih distribucijskih centrov. Paletni regali, katerih cena je v podjetju ZAK d.o.o. resnično ugodna, so močni in robustni regali za skladiščenje paletnega blaga v zaprtih prostorih, saj omogočajo dobro izkoriščenost skladiščnega prostora. Njihova prednost je enostavna kontrola zaloge ter nastavljivo kateremu koli volumnu, teži in dimenziji blaga.

paletni regalskladiščni regali


Paletni regali (cena se nahaja v ceniku) vzdržijo najtežja bremena in so izjemno trdni. Sestavljeni so iz ''začetnih'' in 'nadaljevalnih' regalov. Nosilci palet na regalu se lahko poljubno premikajo po višini v rasterju 60 mm - sistem zatikanja. Brez težav jih lahko razširite in opremite po želji.
Skladiščni paletni regali so izdelani iz kakovostnih materialov, elementi regala so lakirani s visokokakovostnimi laki po barvni karti RAL, kar jim daje estetski videz in dolgo življenjsko dobo ali v kombinaciji ali v celoti vroče cinkane izvedbe.

SKLADIŠČNA OPREMAPaletni regali - cena odvisna od vrste regala


V praksi so najpogosteje uporabljeni klasični paletni regali. Odlikujejo jih ugodna cena, primerni so za skladiščenje raznovrstnega blaga ter omogočajo neposreden dostop do palet in visoko stopnjo prilagodljivosti glede na velikost, obliko in težo palet. Z uporabo dodatne opreme regalov pa lahko skladiščimo tudi blago, ki ni na paletah. Nosilci palet so namreč lahko polnjeni z različnimi vrstami polnil, ki služijo kot odlagalne police za odlaganje manjših artiklov oz. škatel.


Za čimbolj učinkovito rokovanje s paletami so na voljo različni paletni regali. Prodaja tako vključuje:

  • širokoprehodne:
  • ozkoprehodne in premične;
  • teleskopske in drive-in regale.

Vas zanimajo paletni regali? Prodaja paletnih regalov je v podjetju ZAK resnično ugodna. Obiščite nas in se prepričajte sami. Vabljeni.