Regali za klet in shrambo: ponudba kletnih in ostalih kovinskih regalov!

Vsak, ki ima klet, ve, da se navadno v kleteh ustvari pravi nered. Ker si le redko vzamemo čas, da bi vsako stvar spravili na svoje mesto, se stvari nepregledno nalagajo in čez čas ne vemo več, kje se kakšna stvar nahaja. Nekateri so iznajdljivi in sami naredijo police, nekateri pa se odločijo za druge sisteme, s pomočjo katerih lahko vzpostavijo red v kleti. Kovinski regali za klet oziroma kletni regali so odlična rešitev za vas. V naši ponudbi lahko najdete različne regale, ki so namenjeni manjšim ali večjim obremenitvam, in lahko odlično služijo kot regali za klet ali regali za shrambo. Naša ponudba vam je na voljo na spletni strani, kjer boste našli tudi vse informacije o dimenzijah in ostalo, kar bi vas utegnilo zanimati.


Regali za shrambo: kakovostni kovinski regali za manjše in srednje obremenitve

Naš prodajni program zajema visokokakovostne regale, ki so namenjeni skladiščenju različnih materialov in proizvodov. Na voljo so tako skladiščni regali v velikih dimenzijah in namenjeni visokim obremenitvam, kakor tudi regali za manjše in srednje obremenitve, ki so lahko odlična rešitev za shrambe ali kleti. Regal za manjše in srednje obremenitve serije LZ50 je močan in stabilen. Gre za kakovosten polični regal, ki je zelo stabilen, varen in prilagodljiv, zato ga lahko uporabite tudi kot kovinski regal za shrambo ali klet. Okvir regala je sestavljen iz jeklenih stebrov z režami na razdalji 25 mm, debelino okvirja pa izberete glede na željeno oziroma zahtevano nosilnost. Stebri so med seboj povezani s prečniki in diagonalami, ki so vertikalno pritrjeni z jeklenimi vijaki. Jekleni vezni nosilni za police so izdelani po standardu za nosilne konstrukcije. Gre za izredno varen in praktičen regal za shrambo ali kletni regal, s pomočjo katerega boste končno vzpostavili red v prostoru.


Kletni regali za večje obremenitve

V kleteh navadno shranjujemo najrazličnejše stvari, med drugim tudi avtomobilske gume. Zakaj jih ne bi shranili na varnem mestu? Priporočamo vam nakup regala za večje obremenitve, ki je primeren za skladiščenje raznovrstnega tovora. Regali za klet, shrambo in skladišča so idealna rešitev za skladiščenje izdelkov z majhno težo kot tudi zelo težkih stvari. Regal za večje obremenitve serije MIDI 100 je enostaven za sestavljanje, saj ne potrebujete niti vijakov. Omogoča tudi skladiščenje dolgih artiklov, tudi do dolžine 3 m. Regal je opremljen z veznim nosilcem polic z utorom in varnostnim zatičem, kar nudi različne vrste obremenitev glede na njegovo dolžino in debelino. Kovinski regali se lahko pohvalijo z izredno dolgo življenjsko dobo in funkcionalnostjo.

Kovinski paletni regali za skladiščaRegal za klet


Kovinski arhivski regali

Naša ponudba zajema različne regale, ki lahko pridejo prav v kleti ali shrambi. Takšni so tudi kovinski arhivski regali serije REX, ki so sestavljivi polični regali za vse vrste uporab. Primerni so tako za industrijo, skladišča, pisarne, delavnice, skladišča s pnevmatikami, kleti in shrambe. Nosilnost polic je zelo visoka, sestavljive pa so glede na globino regala in nosilnost, ki jo potrebujete. Kovinski arhivski regali so tudi prijetne oblike in lepega dizajna, prilagajate jih lahko svojemu prostoru. V naši ponudbi so tudi barvni arhivski regali serije SP, ki so primerni tudi za pisarniško in domačo uporabo. So kovinski, funkcionalno oblikovani, enostavni za montažo in demontažo.


Ostala ponudba podjetja Zak d. o. o.

Poleg regalov za kleti, shrambe, skladišča itd. vam nudimo kakovostni kovinsko poslovno opremo, kot na primer kovinske predalnike in omare (podmizni predalniki, predalniki za shranjevanje kartotek in map, predalniki za shranjevanje drobnega inventarja, garderobne omare, omare za čistila, omare za shranjevanje registratorjev, kartotek in druge dokumentacije, omare z rolo vrati, omare za ključe itd.) ter varnostne omare in trezorje (protivlomni trezorji z varnostnimi stopnjami, protipožarni trezorji, ki ustrezajo evropskim standardom, varnostne omare za dokumentacijo za varno in učinkovito arhiviranje itd.)